MODRI U NIZOZEMSKOJ

Zoran Mamić traži pobjedu: 'Respektiramo PSV, ali nas jedino pobjeda ostavlja u igri'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 06. studeni 2013. 20:56

Dinamo je u Nizozemskoj naišao na solidnu dozu potcjenjivanja. Tako se na press konferenciji Philipa Cocua u srijedu poslijepodne Dinamo spominjao isključivo u kontekstu neatraktivnog protivnika koji je 'kriv' za slabu posjetu na Philips Areni te kluba koji iza sebe ima razularenu navijačku hordu. Na onoj večernjoj od Zorana Mamića nije bilo niti jednog predstavnika od domaćih medija.

- Kao što sam rekao zadnjih dana, samo pobjeda nas ostavlja u igri i želimo dobiti utakmicu te osvojiti tri boda. Tako ćemo se postaviti unatoč tome što respektiramo PSV, po meni najbolju momčad ove grupe i gledamo ih s puno poštovanja iako nisu u dobroj formi. Ipak, vjerujemo u svoju kvalitetu, volju i želju koju ćemo sutra imati i želimo dobar rezultat – bio je kratak Zoran Mamić prije nego je izveo momčad na travnjak. Inače, domaćini su nam otkrili kako su Zagrepčanima prodali točno 117 ulaznica.

- Prodaja ulaznica je završena. Više niti navijači PSV-a ne mogu kupiti karte a svi Hrvati koji stignu u Eindhoven bez vaučera ili ulaznice bit će pod policijskom kontrolom – kazao je glasnogovornik PSV-a.

Linker
22. rujan 2024 07:32