Vladimir Dugandžić/CROPIX
HRABRO PROTIV TALIJANA

ZAPJEVALI U SVLAČIONICI Cilj je ostvaren, stiže Inter, ali prvo moramo dobiti Split

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. srpanj 2012. 10:58

Nisu imali premiju, ali imali su dovolno razloga zapjevati u svlačionici. Igrači Hajduku silno su se veselili u Rigi. Za „dječji vrtić“ Bijelih prolaz Skonta doživljen je kao golemi uspjeh. Ne samo radi protivnika u sljedećem kolu, nego i radi ukupnog doživljaja europskog prolaza. Pa neka je i Skonto.

Ante Vukušić nakon dvoboja je rekao:

- Važno je da smo prošli, iako je bilo pravedno da je rezultat ostao neriješen. Skonto nam nije ništa ozbiljnog uradio gotovo cijelu utakmicu i zato mi je žao što smo primili pogodak u sudačkoj nadokandi. Ali, to će se brzo zaboraviti, jer mi smo svoj cilj ostvarili i došli smo do velike utakmice sa Interom. Međutim, prije toga nas čeka jako teški dvoboj sa Splitom. To će biti prava utakmica i moramo maksimalno koncentirati na taj susret, pa ćemo onda misliti o Interu. Sretni smo, ovo je ipak uspjeh za našu momčad.

Mirko Oremuš je najavio bolje dane Hajduka :

- Drago mi je da sam se vratio nastupima u Hajduku upravo na utakmici koja nam je osigurala prolaz u sljedeće kolo. Znam da još nisam u pravoj formi, da će mi biti potrebno utakmica, ali osjećam da polako ulazim u ritam. U prvom dijelu sam imao nekoliko udaraca prema vratima, međutim, vratar je bio na mjestu. Slijedi nam Split, nemojte me sad pitati o Interu, znate da je to utakmica koja ne dolazi svaki dan.

Linker
21. rujan 2024 22:18