Paun Paunovic / CROPIX
SPREMA SE SPEKTAKL

Krstičević: Obećali smo navijačima da ćemo dovesti Inter i to smo napravili

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. srpanj 2012. 01:03

Promukao, bez glasa, ali zadovoljan došao je Krstičević pred novinare nakon eliminacije Skonta.

- Ispunili smo cilj i to je važno. Obećali smo našim navijačima da ćemo dovesti Inter na Poljudu i to smo napravili – sretno je zborio Mišo Krstičević u press salonu stadiona u Rigi.

Hajduk je možda potajno strahovao od juriša Skonta, ali Latvijci su se u startu susreta pokazali kao pravi „tigar od papira“. Ne samo da nisu jurnuli od prve minute, nego nisu ni zapucali u okvir vratiju Blaževića tijekom čitavog prvog poluvremena.

- Imali smo tri nova igrača. Oremuša, Lušticu i Stojanovića. Igrali smo sa dva napadača i željeli smo postići pogodak. Skonto je htio stvoriti pritisak, ali nisu nam nešto osobito napravili. Skonto smo odbacili od naših vratiju – rekao je Krstičević.

- Bitno je da nam tijekom susreta nijednog trenutka prolaz nije dolazio pod znak pitanja. Napravili smo jednu pogrešku iz koje je došao pogodak, ali to ništa nije promijenilo. Mi idemo na Inter, ali za mene je ovog trenutka važnija utakmica sa Splitom u nedjelju – naglasio je Krstičević.

- Mislio sam da ćemo početkom drugog dijela doći do pogotka. Ali, nisam zbog toga bio nervozan. Rekao sam momcima i prije početka utakmice da moramo pružiti maksimum i onda ćemo napustiti stadion uzdignutih glava, da nam svi plješću neovisno o rezultatu – kazao je trener Skonta, Marians Pahars.

Pahars je s druge strane objasnio što je želio i podcrtao neiskorištene prigode Skonta iz splitskog susreta kao ključne trenutke u Hajdukovom prolazu u 3. pretkolo.

- Zadovoljan sam kako smo igrali, ali nedostajao nam je pogodak iz prvog susreta. Da smo dali taj pogodak u Splitu, prošli bi. Ovdje nije bilo šanse da dobijemo 3:0 – rekao je Pahars i potom bez ustručavanja dodao :

- U dvije utakmice Hajduk je bio bolja momčad, imaju mlade igrače za koje će se čuti sljedećih godina. Žao mi je što nismo prošli da igramo protiv Intera, ali Hajduku želim puno sreće u tom susretu.

Linker
21. rujan 2024 19:16