Cropix
SAMO NA MAKSIMIRU

ZAGREBAČKE CIJENE SU NAJNIŽE U EUROPI Dinamo Ligu prvaka daje u bescjenje!

Osim na raspoloženje, dobar rezultat iz Albanije utjecao je i na prodaju godišnjih ulaznica u Maksimiru. Iako je prodaja krenula još tamo od kraja lipnja, tek od ovog četvrtka bi se moglo zagužvati na blagajnama ispod zapadne tribine.
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 22. kolovoz 2015. 16:05

Navijači očito ne žele propustiti priliku da za prilično jeftino dobiju priliku uživo gledati velike europske momčadi koje se očekuju u Maksimiru ako sve prođe u redu na uzvratu sa Skënderbeuom.

Nekako smo slutili da će u Dinamu stati na loptu nakon što su stigli milimetar do Lige prvaka i promijeniti uvjete prodaje godišnjih ulaznica. To bi možda bio neozbiljan potez s njihove strane, ali poslovno sasvim opravdan.

Međutim, u klubu nas uvjeravaju kako se ništa nije promijenilo te će svi navijači imati prilike kupiti ulaznice do 26. srpnja, zaključno s krajem prvog poluvremena uzvrata sa Skënderbeuom po istim onim uvjetima od početka sezone.

A ono što je posebno zanimljivo u cijeloj toj priči jest činjenica da su ti paketi kao stvoreni za nogometne kibice. Osim što ulaznice garantiraju mjesto navijačima ako na Maksimir slučajno stigne Barcelona ili neki drugi nogometni velikan, vlasnik te iste može računati na svoje mjesto na utakmicama Dinama u domaćem prvenstvu i Kupu. Osim toga, ulaznica vrijedi za dvoboje Dinama B koji se natječe u 2. HNL a koji je pun mladih reprezentativaca. Naposljetku, ona vrijedi i za dvoboje juniorske Lige prvaka… Do kraja sezone to je oko 40 utakmica koje će se igrati u Maksimiru, ili nešto više od 6 kuna po dvoboju ako se navijač odluči za najjeftiniju varijantu, onu za tribinu Sjever koja iznosi 250 kuna. Istok je 400 kuna dok najskuplji Zapad iznosi 550 kuna.

Uz to, Dinamo je pripremio i određene pogodnosti, poput one da uz nadoplatu od 100 kuna za Zapad navijač može kupiti originalni europski dres Dinama ili da druga ulaznica za Istok košta 200 kuna dok je upola manje cijena dječjih ulaznica za istu tribinu. Sve u svemu, maksimirske cijene su razlika nebo i zemlja u odnosu na europske standarde. Primjerice, najskuplja godišnja ulaznica u Engleskoj, ona za utakmice Arsenala, iznosi 2039 funti, odnosno nešto više od 21 tisuća kuna, dok Manchester City ima najjeftiniju ulaznicu po cijeni od 299 funti ili 3200 kuna.

Linker
22. rujan 2024 00:47