Ante Čizmić / Cropix
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Zadar u Stanovima pobijedio Hajduk, Mršić 'uneredio' Splićane, Poklepović psovao

U jednom trenutku Poklepović koji je nakon prekršaja Gregova s jedne strane na drugu igrališta glasno poviknuo: "Ajde u p.m.", počastivši ga tako za prekršaj nad Jonjićem
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. rujan 2010. 21:45

Zadar će se vjerojatno neko vrijeme hvaliti pobjedom protiv Hajduka, istina desetkovanog, ali tko nosi bijeli splitski dres, zasigurno mora imati kvalitetu. Međutim, od viđenog valja izdvojiti vrijeme i prostor koje je na travnjaku potrošio Zadranin Antonio Mršić, koji je doslovce u svakom kontaktu stvarao problem obrani Hajduka. Na dodavanje Banovića, Mršić je lako postigao zgoditak.

Hajdukovci su odahnuli kad je Zebić u drugom dijelu utakmice odlučio poslati ga u svlačionicu. Inače, od Hajduka u prvih 45 minuta moglo se zabilježiti tek dva nedovoljno precizna udarca, u nastavku, pak, dva puta Španjić je glavom pokušao iznenaditi zadarskog vratara Gluića, koji se istaknuo u 84. minuti kad je slobodan udarac izveo Čop, no Zadranin je loptu izvukao ispod grede.

Mogao je Zadar i još jednim pogotkom zaključiti utakmicu, ali je Franko Bilaver pucao pravo u Kalinića. Nimalo ugodno zazvučao je u jednom trenutku Stanko Poklepović koji je nakon prekršaja Šime Gregova s jedne strane na drugu igrališta glasno poviknuo: "Ajde u p.m.", počastivši ga tako za prekršaj nad Jonjićem.

Linker
24. rujan 2024 09:38