SVAKI PAS IMA SVOJ DAN

Vratara Zadra Ježinu ugrizao njegov ljubimac Nero: Žao mi je, stvarno je bio dobar, ali...

Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 17. studeni 2010. 15:25

Antonio Ježina, prvi vratar Zadra, doživio je bizarnu nezgodu - ugrizao ga je za lijevu nogu njegov dvogodišnji pas Nero. Što se, zapravo, zbilo?

- Nedjelja, lijep dan na Murteru, kamo sam došao na mali odmor jer smo imali dva slobodna dana. Uobičajena šetnja s crnim retriverom Nerom koji je kod mene već dvije godine. I... Antonio je zastao.

- Bili smo blizu kuće, milijun puta tuda smo prolazili. Odjednom je Nero nešto počeo njušiti, uzvrpoljio se i hop! Zgrabio me za lijevu nogu i ugrizao.

Nekako se Antonio oslobodio, odmah je otišao liječniku, dobio je injekciju protiv tetanusa i sad mora mirovati.

- Rana je takva da je nije bilo moguće šivati, moram mirovati najmanje 15 dana. Praktički, mogu jedino ići na previjanje. Dobro se osjećam, ali po glavi mi se stalno mota zašto je Nero napravio to što jest.

Gospodar će se oporaviti, to je sigurno. A Nero? Kakva je njegova sudbina?

- Ići će na promatranje k veterinarima. Međutim, koliko su mi rekli, kad jednom pas ugrize gospodara, u pravilu veterinari odluče uspavati ga. Žao mi je, stvarno je bio dobar, ali eto...

Sad kad nema Ježine pred vrata će Tomislav Gluić, a Tomislav Rogić, trener vratara u Zebićevu stožeru, odlučit će hoće li on sam biti pričuva ili pak vratar juniora Ivan Perinić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 21:22