Paun Paunovic / CROPIX
TAJANSTVENI KRSTIČEVIĆ

'Za Hajduk treba igrati časno i tako se trebamo ponašati. Od predsjednika do oružara'

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 07. prosinac 2012. 21:40

Na druženje s novinarima Mišo Krstičević stigao je 25 minuta nakon utakmice. Nedovoljno da ga prođu ljutnja i nervoza. Riječi su mu zapinjale u grlu.

- Zadovoljan sam pobjedom i to bi bilo to – kazao je u startu.

Daljnja pitanja bila su konkretna, ali odgovori su se 'vadili kliještima' i plasirali u 'natuknicama'.

- Istrošili smo se protiv Rijeke, igrali smo bez četvorice standardnih igrača što se moglo primjetiti. Inter je uvijek opasna momčad, kao i sve ekipe sa slavonskim štihom (!) koje vole igru.

Krstičević je izgledao kao čovjek koji uporno pokušava 'pod tepih gurnuti vlastito nezadovoljstvo'. Upitan za komentar takvog dojam, Krstičević je ponudio osebujni odgovor :

- U Hajduku treba igrati časno, hrabro i odgovorno i tako se svi trebamo ponašati. Od predsjednika do oružara.

Na koga mislite?

- Znate na koga mislim.

Bili ste jako ljuti nakon promašene prigode Bencuna u završnici ?

- Što bih trebao biti sretan – uzvratio je Krstičević i zaključio sinoćnji susret s medijima.

Strateg gostiju ima za čime žaliti. Inter je stisnuo Bijele u drugom poluvremenu, ali nisu „žuti“ znali pronaći put do vratiju Blaževića.

- Čestitke Hajduku, ali moram reći da su obje momčadi imale po jedno poluvrijeme. U prvom nismo bili na nivou, međutim u drugom smo zaslužili bod. Na poluvremenu sam vikao, ružno bi bilo da kažem što sam govorio, ali osjetio sam da Hajduk nije pravi. Žao mi je, ali definitivno u ovoj polusezoni nismo imali sreće. Vjerujem da ćemo na proljeće biti još bolji i da Inter neće ispasti iz lige – kazao je trener Zaprešićana Borimir Perković.

Linker
21. rujan 2024 15:48