Reuters
HOĆE U SPLIT

Vranješ: Ne znam zašto mi se nitko iz Hajduka ne javlja, čekat ću ih do 31. kolovoza

'Obitelj sam već bio pripremio na povratak u Hrvatsku, zaista sam imao veliku želju s obitelji doći u Split, a želja me još nije napustila. Ali ne znam zašto se nitko iz Hajduka ne javlja'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2010. 15:52

Jurica Vranješ i Hajduk nisu svoju “vezu” okrunili potpisom. Premda je prije tri tjedna pao dogovor Vranješa s predsjednikom Bijelih Joškom Svagušom, 30-godišnji veznjak i dalje trenira u Bremenu uživajući ugovor s Werderom koji traje do ljeta 2011. godine. Svi se u Splitu pitaju što se događa, zašto Vranješ nije došao u Hajduk i je li to bila samo ljetna novinarska priča?

- Ne, nije to bila priča. Bio sam u Splitu, dogovorili smo se da sve riješimo pet dana nakon usmenog dogovora. Ja sam se potom vratio u Bremen, ali srećom nisam raskinuo ugovor s Werderom. Zašto? Zato što znam kako se odvijaju događaji i sve je moguće dok se ne stavi potpis, a ja s Hajdukom nisam stavio nikakav autogram. Imali smo dogovor koji nije realiziran i ja mirno treniram u Werderu čekajući opciju koja će biti najbolja za nastavak karijere, ali i za život moje obitelji -– ispričao nam je Vranješ.

Prije mjesec i pol obitelj Vranješ dobila je prinovu i zbog toga je život kompletne obitelje apsolutno ispred financija.

- Da sam htio mogao sam ići u Rusiju ili Tursku, ali kako ću s malim djetetom. Obitelj sam već bio pripremio na povratak u Hrvatsku, zaista sam imao veliku želju s obitelji doći u Split, a želja me još nije napustila. Ali ne znam zašto se nitko iz Hajduka ne javlja. Očekivao sam barem neki odgovor, čudi me da nema baš nikakve povratne informacije. Zato sam sretan što nisam raskinuo ugovor s Werderom.

Do kada ćete čekati Hajduk?

- Do 31. kolovoza sam otovoren za sve opcije. Međutim, neću reći da nekoga čekam. Samo gledam kakve su ponude. Miran sam s ugovorom u Werderu, a premda imam ponuda iz Španjolske i Njemačke, za sada nisam donio odluku o odlasku.

Ako se Hajduk ipak javi sljedećih dana?

- Nisam Splićane prekrižio kao opciju.

Linker
24. rujan 2024 17:32