Reuters
ČEKA SE MARKO BABIĆ

Robert Špehar okuplja stare aseve, Vranješ želi kući: 'Zasitio sam se inozemstva!'

Rekao sam i Špeharu da sam spreman ovoga ljeta doći u Osijek, jer taj je klub uvijek u mojim planovima i prvi na listi želja - rekao je bivši hrvatski reprezentativac
Piše: Darko RužićObjavljeno: 16. veljača 2011. 14:56

Predsjednik Osijeka , Robert Špehar, jučer je telefonom obavio razgovor s Juricom Vranješom, bivšim reprezentativcem i igračem Osijeka, koji je rano zakoračio u inozemstvo. Ovoga ljeta istječe mu ugovor s Werderom, a u Gradskom vrtu se već jedno vrijeme priča da Osijek želi vratiti svoje izgubljene sinove u matičnu sredinu.

- Razgovarao sam s Juricom, objasnio mu naše planove i želje, a i naišao na njegovo potpuno razumijevanje i susretljivost o mogućnosti povratka ovog ljeta u Gradski vrt - kazao je predsjednik Špehar.

Dakako, ništa još nije sigurno. Vranješ ima i svoje planove.

- Pomalo sam već zasićen igranjem u inozemstvu i neizvjesnosti koja me prati. Volio bih igrati, Osijek je moj klub, a obitelji mi se povećala, pa ne bi bilo loše da se vratim i u potpunosti skrasim. Rekao sam i Špeharu da sam spreman ovoga ljeta doći u Osijek, jer taj je klub uvijek u mojim planovima i prvi na listi želja. Samo ako mi bude podastrta neka doista primamljiva ponuda za igranje u inozemstvu ostat ću još jedno vrijeme vani, ali mislim da stvarno ima osnova mom razmišljanju i približavanju željama Osijeka, da opet budemo zajedno i da karijeru privedem kraju u njemu - kazao je Vranješ.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:21