Drago Sopta / CROPIX
PLES MILIJUNA

Villas-Boas priznao: 'Još uvijek čekamo pravu ponudu, ali Modrić će sigurno otići!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2012. 17:10

Novi trener Spursa, Andre Villas-Boas, u svom je prvom intervjuu obznanio engleskim medijima kako je Lukin odlazak sve bliže.

- Modrić će otići za pravu cijenu, mi se sada moramo fokusirati na to da pokušamo izgraditi novi Tottenham koji će biti jedan od glavnih konkurenata za naslov, kazao je novi strateg Spursa.

Andre Villas Boas naglasio je kako bi u redove Spursa, volio dovesti Portovog veznjaka, Joaoa Moutinha, kao zamjenu za Luku Modrića.

- Zanimanje koje su klubovi pokazali za Modrića samo dokazuje koliko je on važan igrač. Pošutjemo njegove želje i ambiciju koju pokazuje kada je u pitanju napredak njegove karijere, ali moramo prvo razgovarati s klubovima koji su pokazali želju da ga dovedu i doći do kompromisa koji će zadovoljiti jednu i drugu stranu, kazao je Portugalac.

PSG PODEBLJAO PONUDU ZA LUKU

Nakon velikog interesa Real Madrida, Chelseaja i Manchester Uniteda, veliko zanimanje za hrvatskog veznjaka pokazali su i šeici iz PSG-a . Prema pisanju francuskog Le Parisiena, Parižani su spremni izdvojiti 40 milijuna eura za Luku.

S druge strane dok Parižani pokazuju veliki interes, kod Chelseaja i Manchester Uniteda je isti splasnuo. Dok se klubovi bore za malog virtuoza, Luka se za to vriojeme odmara u rodnom Zadru i vrlo vjerojatno smišlja strategiju kako pobjeći iz Londona, prenosi španjolska Marca.

Kako prenose strani mediji za Luku bi bilo najbolje, iako i ove sezone pokazuje veliku želju da napusti Tottenham, da ne ulazi više u konflikte sa sadašnjim poslodavcem, jer i prošle sezone su dolazile astronomske ponude, ali gazde Spursa ostali su gluhi.

Linker
21. rujan 2024 21:35