Drago Sopta / CROPIX
PRITISAK RASTE

Lobiranje sa svih strana: I veliki Juande Ramos Realu preporučuje Luku Modrića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2012. 12:48

Na službenim internetskim stranicama FC Tottenhama objavljena je fotografija sedmorice ponajvećih klupskih zvijezda u novoj garnituri dresova. Među njima nema Luke Modrića.

O neobičnome uređivačkom potezu kluba u broju od petka izvijestio je madridski sportski dnevnik AS konstatiravši da je to očiti dokaz da su u klubu na svim razinama prekrižili hrvatskoga veznog nogometaša za iduću sezonu.

Drugu garnituru dresova s kojom će Tottenham igrati u sezoni 2012/13 predstavili su Gareth Bale, Rafael van der Vaart, Brad Friedel, Kyle Walker, Jake Livermore, Michael Dawson i Benoit Assou-Ekotto.

Related content

Drugi madridski sportski dnevnik, Marca, navodi da je Modrić korak bliže Realu nakon što se PSG rastrošio na angažman Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića, premda niti jedan od te dvojice nogometaša nije veznjak.

Također, u tiskanom Marcinu izdanju od petka oglasio se bivši trener Reala Juande Ramos, na čiju je želju Modrić potpisao za Tottenham u ljetu 2008. godine, premda je njihova tadašnja suradnja trajala vrlo kratko: Španjolca je, naime, ubrzo zamijenio Harry Redknapp. Vodstvu kluba Ramos je preporučio neka niti malo ne dvoji oko angažiranja Hrvata.

- Modrić je neosporno potencijal za Real Madrid. Iznimno je inteligentan igrač, grandiozan organizator igre – kazao je Ramos, danas trener Ivanu Striniću i Nikoli Kaliniću u ukrajinskom Dnjipru.

Goal.com ističe da Chelsea i PSG nisu favoriti za dovođenje Modrića jer im je sam igrač dao do znanja da je "njegovo srce već u Madridu", te navodi pisanje španjolskih medija koji su već objavili da je Modrić dogovorio četverogodišnji ugovor vrijedan 120.000 funti tjedne plaće. Ostaje još samo pričekati, navodi se, formalan potpis ugovora s madridskim klubom.

Linker
21. rujan 2024 23:35