Getty
SLAVLJE IZA REŠETAKA

VIDEO Talijanski Remetinec eksplodirao: Džeko izazvao ludnicu među zatvorenicima!

Edin Džeko bit će veliko pojačanje za Romu ove sezone i navijači rimskog kluba uvjereni su da je dovođenje reprezentativca Bosne i Hercegovine na posudbu iz Manchester Cityja bio sjajan potez.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. rujan 2015. 14:02

Nema sumnje da je Džeko sjajan igrač, a postojala je jedino neizvjesnost oko toga kako će se snaći u novoj sredini. Ali ako se prema jutru dan poznaje, za njega neće biti nikakvih problema igrati u Serie A.

Džeko se upisao među strijelce u dvije od tri utakmice koliko ih je odigrao u dresu Rome. U prijateljskoj protiv Seville zabio je dva gola, dok je u derbiju protiv Juventusa odigranom prošlog vikenda u sklopu 2. kola postigao, pokazalo se, pobjednički gol za 2:1 pobjedu Rimljana.

Zatresao je mrežu u 79. minuti, u tom trenutku za vodstvo Rome 2:0 i oduševio sve navijače 'giallorossa', kako na stadionu, tako i pred malim ekranima.

Tako je na Twitter profilu ugledne Gazzette osvanuo i video koji dočarava kakvo je oduševljenje njegov gol izazvao u jednom rimskom zatvoru u kojem se očito derbi pratio itekako pozorno.









Linker
23. rujan 2024 04:32