Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
SAMO ZA NOGOMETNU TELEVIZIJU

VIDEO: PLANETARNE ZVIJEZDE EKSKLUZIVNO ZA HNTV - Jose Mourinho i Predrag Mijatović gosti Davora Šukera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2017. 15:39

Svečana loža stadiona u Maksimiru bila je puna uglednika, no najveću pozornost privlačio je slavni dvojac, Predrag Mijatović i Jose Mourinho. Mediji su odmah sagradili konstrukciju po koje sve hrvatske reprezentativce dolazi slavni „Special One“, no zahvaljujući prijateljstvu s predsjednikom HNS-a, Davorom Šukerom, trener Manchester Uniteda prihvatio je zamolbu Hrvatske nogometne televizije i odgovarao na pitanja Ivana Blažička. Otkrio je zašto je u Zagrebu, što misli o hrvatskim igračima, kako se vidi u budućnosti i koji su planovi s Unitedom.

I Predrag Mijatović komentirao je fenomen hrvatskog nogometa, te uz napomenu da bi ova generacija i u Rusiji mogla igrati vrlo značajnu ulogu.

Pogledajte dio razgovora sa slavnim gostima i njihovim domaćinom, Davorom Šukerom. Večeras u 20.30, HNTV prikazuje emisiju „Vatreni info“ u kojoj možete pogledati i cjelovite razgovore, sve reakcije naših reprezentativaca nakon utakmice, ali i izvještaj s utakmice U-19 reprezentacije koja danas u Portugalu igra važan kvalifikacijski dvoboj protiv Turske.

Linker
23. rujan 2024 16:34