OZAN KOSE Afp
RIVAL UNIŠTIO PORTUGALCA

‘Special One? Mislite plačljivko?‘ Pogledajte kako se Galatasaray ruga Mourinhu nakon turskog derbija

Galatasaray je nakon utakmice imao niz podrugljivih objava na račun Portugalca
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2024. 12:42

Jose Mourinho, trener Fenerbahčea i samoprozvani "The Special One", našao se na meti Galatasaraya nakon poraza u istanbulskom derbiju.

Portugalac je izrevoltiran tko zna čime odlučio da neće prisustvovati uobičajenoj konferenciji za medije nakon utakmice, zbog čega se njegov najveći rival u Turskoj odlučio narugati njegovom liku i djelu.

image
OZAN KOSE Afp

Galatasaray je nakon utakmice na vlastitom službenom profilu na društvenoj mreži X (bivši Twitter) imao niz podrugljivih objava na račun Mourinha, među kojima se najviše ističu dvije. Na prvoj je fotografija trener Galatasaraya Okana Buraka dok sa smiješkom gleda Mourinho, a u opisu fotografije stoji "The Winner" (hrv. pobjednik).

Druga je još "žešća"! S obzirom na to da Mourinho nije došao na medijsku konferenciju, nazvali su ga plačljivkom, ili u originalu "The Crying One"...

Podsjetimo, Fenerbahče je na domaćem terenu izgubio 3:1, a mogla je ta razlika biti i kudikamo veća da hrvatski reprezentativac Dominik Livaković nije obranio mnoštvo prilika pred svojim vratima.

Linker
22. rujan 2024 14:34