screenshot
VELIKI PROBLEMI

VIDEO: JE LI BARCELONA DVOSTRUKO OŠTEĆENA?! Zakinuta je za čisti penal, a zbog nevjerojatne bizarnosti i 'malo sarkazma' Neymar propušta El Clasico?!

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 09. travanj 2017. 14:40

Barcelona je propustila iskoristiti veliku priliku dodatno se približiti Realu u lovu na titulu španjolskog prvaka. 'Los blancosi' su u gradskom derbiju protiv Atletica odigrali 1:1, a Barca je na to odgovorila porazom 2:0 kod Malage.

No, problem bi za Barcu mogao biti i veći jer sada postoje čak i realne šanse da Neymar ne bude smio igrati veliki El Clasico protiv Reala. Brazilac je zbog dva žuta kartona isključen, a po izlasku s travnjaka sarkastično je pljeskao prema četvrtom sucu.

Neymar je dodatno bio živčan jer je jedan od dva žuta kartona dobio zbog problema s kopačkama, a sada 'blaugrana' strahuje od toga da Brazilcu osim sljedećeg susreta Primere protiv Real Sociedada zabrane i utakmicu protiv Reala.


Neymar Red Card

Bijesni su iz katalonskog diva na suca Jesusa Gila i zbog toga što u 78. minuti kod rezultata 1:0 za Malagu nije pokazao na bijelu točku nakon što su Sergija Roberta srušili u šesnaestercu domaćina. Velika većina slaže se kako je Barca tu oštećena, a vi sami procijenite je li to uistinu tako.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
25. rujan 2024 01:26