Cropix
SVI SU JAKI

Velikani na Maksimiru: 'Nije bitno tko dolazi - Chelsea, United, Arsenal, City...'

Ako je i bilo slavlja, ono je bilo jako kratko. Zoran Mamić već u 11 sati zakazao je trening Dinamovih vedeta koje prije odlaska na pauzu zbog reprezentacije čeka domaći ogled sa Slaven Belupom (subota, 21 sat). Dojmovi se praktički još nisu slegli...
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 26. kolovoz 2015. 20:05

- Stvarno je poseban osjećaj biti dio te priče. Iako sam to prošao prije nekoliko godina, opet mi se vratilo - iskren je Josip Pivarić koji je ulazak u skupinu usporedio s osvajanjem trofeja.

- Znam da je čudno, ali tako se osjećamo. Toliko smo uložili truda i eneregije u ovo da nam se moralo nekako vratiti. Od prvog dana priprema svi dišemo kao jedno. Okej, mogu se složiti da je tu bilo nekih nepotrebnih remija i da je mogla biti koja pobjeda više, ali tko te pita za dojam kada postigneš cilj.

Lijevi bek je obilježio prvih deset minuta utakmice s prvakom Albanije. Prvo je asistirao Soudaniju da bi potom pogriješio i pustio Vangielija za izjednačenje.

- Kod tih 1-1 nije mi se pojavila niti zrnce sumnje u prolazak. Valjda je to samopouzdanje koje imamo. Digao sam glavu i rekao sam sebi: “Piva, nema šanse da ovo ispustimo”. Dugo sam ovdje i znam kako nikada prije nismo imali toliko vjere u sebe i glad za pobjedama. To je snaga ovog Dinama. Dovoljno je pogledati lica suigrača i vidiš da svi idu na glavu - opisuje Pivarić.

O svojoj igri nije htio previše. Pohvalio je Soudanija, gurnuo u prvi plan Antolića.

- Toliko nam je donio dobroga. Imaš sigurnost kada je lopta kod njega. I silnu energiju. Antola je trčao za dvojicu.

Ždrijeb u Monte Carlu će se u Maksimiru pratiti kolektivno. Želje su različite.

- Moja je da napravimo dobar rezultat i ostavimo dojam na koji će tribine biti ponosne. Ne možemo izbjeći velikane pa bi si u skupini poželio nekog od Engleza. Chelsea, United, City ili Arsenal manje je bitno kada su svi jaki - završio je Pivarić

Linker
22. rujan 2024 10:40