SLIJEDI TORTURA

Vaha naredio pomoćnicima: Pod hitno u red dovedite Calella, Barbarića i Moralesa

Do jučer momci iz udarne postave griju klupu ili su čak centrirani na tribine. Halilhodžić će ih teškim radom pokušati opet vratiti u konkurenciju za udarni sastav
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2010. 16:13

U ponedjeljak je svoju apokalipsu prošao Adrian Calello. Na jutarnjem treningu radio je posebno, izdvojeno od ostatka momčadi. 'Dušu mu je vadio’ pomoćni trener Štefanić. Red sprinta, red trčanja na duge staze, pa opet red sprinta, pa specifične vježbe koje se rade u trku... Calello je 'kopnio’, ali je izdržao sve. Očigledno je pala odluka, Calella se mora dovesti u red. U Maksimiru više ne žele da se o Argentincu priča kao o promašenom slučaju.

Posebnu skupinu koju je 'mučio’ trener Halilhodžić činili su Mathias Chago, Ilija Sivonjić, Pedro Morales, Leonard Mesarić, Tomislav Barbarić, Ivan Tomečak i Andrej Kramarić.

Ostali su se rekuperirali nakon utakmice u Koprivnici i prije navedenih napustili su relaksirajući trening. Osim Calella koji trenira kao 'vuk samotnjak’, Halilhodžić želi 'među žive’ vratiti Moralesa i Barbarića. Do jučer momci iz udarne postave griju klupu ili su čak centrirani na tribine. Vahid Halilhodžić će ih teškim radom pokušati opet vratiti u konkurenciju za udarni sastav.

Inače, Halilhodžić se drži pravila koje je postavio onog trenutka kad je potpisao za Dinamo. Razgovara s novinarima samo na press-konferencijama ili kad on za to odabere trenutak. U ponedjeljak se nakon treninga rukovao sa svim predstavnicima 'sedme sile’, ali je naglasio.

- Samo pozdravi, nema nikakvih pitanja.

Linker
05. srpanj 2024 06:40