Emilio Andreoli/Getty Images
VRIJEME CURI...

UPRAVA INTERA POSLALA JASNU PORUKU IVANU PERIŠIĆU Vatrenom će uskratiti veliku želju? 'Očekujem da se ponaša poput profesionalca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2019. 11:01

Iako se činilo da je Ivan Perišić na pragu prelaska u Arsenal, najnovije vijesti iz Intera govore suprotno.

Hrvatski reprezentativac je jasno izrazio želju za odlaskom na 'Otok', ali izgleda da ponude 'Topnika' nisu oduševile čelnike talijanskog kluba koji traže minimalno 40 milijuna eura te ih po nekim izvorima opcije s posudbama ne zanimaju već su isključivo zainteresirani za kompletni transfer i to odmah.

"Perišić želi otići, ali trenutno nema odgovarajućih ponuda", talijanskim je medijima izjavio Piero Ausilio, Interov sportski direktor.

Soccer Football - Serie A  - Chievo Verona v Inter Milan - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - December 22, 2018  Inter Milan's Ivan Perisic scores their first goal   REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Upitan boji li se reakcije hrvatskog nogometaša koji bi mogao biti razočaran potencijalnim raspletom, Ausilio odgovara:

"Ako ostane, očekujem da se ponaša profesionalno, baš kao i dosad. Na nama je da mu pomognemo da se reintegrira u momčad i mislim da tu neće biti problema. Mogu reći da je Interov prijelazni rok zatvoren."

Podsjetimo, Perišić je navodno još ranije imao dogovorene osobne uvjete suradnje s Arsenalom po kojima bi mu plaća do ljeta iznosila 3 milijuna eura, a nakon trajnog transfera, ukoliko se realizira u lipnju, 6.5 milijuna eura.

U četvrtak je zadnji dan prijelaznog roka i do tada bismo najkasnije trebali imati i službenu verziju ove priče...

Linker
22. rujan 2024 21:26