Ronald Goršić/CROPIX
KRENULI NISKI UDARCI

Uobičajna retorika: Čovjek koji HNS-u treba dati 42 milijuna eura nema ni za gemišt

To je problematičan tip, prijatelj Rene Sinovčića. Vidio sam ga nekoliko puta u njegovom društvu. Zbog čega to podvaljuju, nemam riječi, kaže prozvani Paulina
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2010. 12:22

Ivan Plazina, uspješni zadarski poslovni čovjek, u četvrtak je, tvrdi, pucao od smijeha kad je u SN pročitao da će Aleksandar Paulin HNS-u 'donijeti’ 42 milijuna eura.

- Da je rekao 42 eura, još bih i povjerovao - kaže Plazina.

Njemu, Ivanu Plazini, odavno je jasno tko je Aleksandar Paulin zvani Saša. Kako?

- Lijepo! Nikad nije platio tri noćenja u mom pansionu, prošlo je otad dvije godine. Ne da nije platio, nego je zbrisao i nije se nikad ni javio. Poslije sam još nešto provjerio i shvatio da je riječ o čovjeku koji se voli u društvu praviti da je netko tko zapravo nije.

Paulin, za kojega Plazina kaže da je s Grobnika, pojavio se bio u Zadru, rezervirao sobu kod njega i nekoliko je dana po Zadarskoj županiji putovao amo- tamo.

- Navodno je bio zastupnik jedne građevinske tvrtke. Nikad nitko nije doznao što konkretno taj Saša radi, a kad bi se našao u društvu, sve bi častio gemištima. Onda, u tren, evo ga kod mene i kaže 'Čuj, stari, imaš li 200 kuna!?’ U hipu je ispario, nisam znao ni kamo ni kako, a kad sam prije nekoliko dana vidio da ga se spominje kao navodnu 'vezu’ za veliki novac za HNS sve mi je postalo jasno. Odlučio sam se javiti SN poslije jučerašnjeg napisa gdje on obećava brda i doline. Bilo bi mi krivo, kao hrvatskom građaninu i kao nekom tko voli sport, posebno nogomet, da netko nasjedne na njegove 'ponude’ jer je nemoguće da on kakav je ima ozbiljan plan i program. Vidio sam da se netko sjetio i stanovitoga Robina Bokšića koji je isto bio nekima ostao dužan, a predstavljao se tko zna kime i čime sve ne. Saša Paulin i 42 milijuna eura. Ma, dajte...

Plazina je zaključio kako je za SN sve što je rekao rekao isključivo u dobroj namjeri.

- Osjetio sam da to trebam reći, i učinio sam to.

Paulina: Bože mili. Šokiran sam

Aleksandar Paulina pitali smo za komentar o navodima Ivana Plazine.

- Nevjerojatno da netko priča takve gluposti. Bože mili. Šokiran sam.

Poznajte li Plazinu.

- Znam ga iz viđenje, to je problematičan tip, prijatelj Rene Sinovčića. Vidio sam ga nekoliko puta u njegovom društvu. Zbog čega to podvaljuju, nemam riječi.

Igor Štimac je kazao na press konfenreciji da su vaši čekovi bez pokrića.

- Do kakvih bedastića ljudi mogu doći. Sve će se razokriti za nekoliko dana. Nakon ovog počinjem razmišljati trebam li nekoga tužiti.

No, čuli smo i drugi verziju. Po Rijeci se jučer govorilo da ste zapravo Štimčev čovjek koji je namjerno podmentnuo priču Srebriću i Markoviću.

- Da radim za Štimac? Ne mogu se ni nasmijati koliko je deplasirano. Ponavljam, suradnja s HNS-om u pismenom obliku traje od 29. ožujka. Ništa se nije radilo nikome iza leđa. To je projekt Mala zemlja za velike pripreme, a ugovor je potpisan 15. rujna. I tu nema ništa sportno. Jedino čeka se bojim se sporost naše administracije, hoće li se ispoštivati rokovi. Moram priznati, moja je tehnička pogreška što sam išao s tim van sada, trebao sam pričekati da prođu izbori pa ne bih slušao ovakve stvari.

Linker
26. rujan 2024 21:03