STANKO POKLEPOVIĆ

'Unireu okružuju destruktivna događanja, ali Rumunji su nedvojbeno dobra momčad'

'Usudio bih se kazati da smo dobro proučili Unireu, opservacija nam je dala vrijedne pokazatelje, znamo gdje je naš protivnik najkvalitetniji, a znam i slabije strane'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 18. kolovoz 2010. 13:33

Hajduk spremno dočekuje veliku utakmicu protiv Uniree, a na posljednjoj presici uoči susreta je bio trener Stanko Poklepović koji je kazao:

- Usudio bih se kazati da smo dobro proučili Unireu, opservacija nam je dala vrijedne pokazatelje, znamo gdje je naš protivnik najkvalitetniji, a znam i slabije strane. Njih okružuju destruktivna događanja ali su oni nedvojbeno dobra momčad koju krasi znanje i iskustvo. Znate kad se kaže pusti neka neki igrač igra bilo kako on može sam riješiti utakmicu, e takvih igrača Unirea ima 5-6.

Znači, čeka nas zahtjeva utakmica, ali vjerujem i spektakl. Nadam se da će nam pomoći veličanstvena publika u što svakako ubrajam i Torcidu. Neka uveličaju utakmicu kako samo oni znaju, ali neka izbjegnu neukusne slogane. Rumunji dolaze osigurati svoj euro imidž, a mi ga moramo vratiti.

Prisjetio se utakmica koje je vodio prije četiri desetljeća na europskoj sceni.

- Hvala što ste me podjetili i vratili mi te lijepe uspomene. Vjerujem da nas ponovno čeka spektakl kakav samo ovaj grad može pružiti.

Momčad ide u karantenu u hotel Katarina u Dugopolju, gdje će večeras trenirati iz zatvorenih vrata na obližnjem stadionu.

Svi koji su bili načeti ili ozlijeđeni su spremni, samo još Oremuša moraju provjeriti jer nakon Zaprešića nije trenirao i u zadnji čas će se vidjeti u kakvom mu je stanju skočni zglob.

Službene stranice kluba javljaju kako su u prodaji od jutros još samo ulaznice za ulaz B na zapadnoj i ulaz U na južnoj tribini poljudskog stadiona. Hajduk i Unirea s centra će pred (još malo pa) rasprodanim Poljudom krenuti sutra od 20.30 sati!

Linker
06. listopad 2024 17:28