Duje Klarić/CROPIX
DOBRE VIJESTI ZA BILE

UEFA produžila rok Hajduku za ispunjenje obveza, Nike postaje novi sponzor

Nakon detaljne analize i razmatranja svih okolnosti iz ponude, donesena je konačna odluka da novi službeni sponzor HNK Hajduk od 1. srpnja 2013. godine bude robna marka NIKE" stoji u priopćenu s Poljuda
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2012. 15:57

Iz UEFA-e je stiglo rješenje prema kojem je Hajduku za ispunjenje obveza produžen rok do 31. ožujka 2013. godine.

Podsjetimo, predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić je nedavno u Nyonu detaljno obrazložio trenutačnu financijsku situaciju na Poljudu, pojasnivši zbog čega klub do sada u potpunosti nije uspio podmiriti sve svoje obveze prema drugim klubovima, igračima, trenerima, zaposlenicima i državi (takse i porezi) i zbog čega je bio uvjetno kažnjen na tri godine neigranja u europskim natjecanjima.

UEFA je prihvatila Hajdukove razloge osiguravši produljenje roka za ispunjenje svih navedenih obveza, stoji na stanici Hajduka, hajduk.hr.

Osim toga objavljeno je i kako će ugledni proizvođač sportske opreme Nike od iduće će sezone biti tehnički sponzor Hajduka. Potvrdu dogovora Hajduk je jučer objavio na svojim web stranicama, s tim da će se sami čin potpisivanja ugovora dogoditi nakon što se definiraju svi detalji poslovne suradnje.

„Nakon višemjesečnih pregovora s desetak predstavnika robnih marki iz domene tehničkog sponzora, uspješno je završen proces izbora, te je donesena odluka. U završnu fazu razgovora su ušle dvije robne marke Nike i Macron, pregovori su bili vrlo intenzivni i trajali su zaključno sa jučerašnjim danom, kada su detaljno usporedno analizirane zadnje pristigle, završne ponude u kojima su ponuđeni značajno bolji uvjeti u odnosu na prethodne.

Nakon detaljne analize i razmatranja svih okolnosti iz ponude, donesena je konačna odluka da novi službeni sponzor HNK Hajduk od 1. srpnja 2013. godine bude robna marka NIKE“ stoji u priopćenu s Poljuda.

Linker
22. rujan 2024 11:22