BIJELI PROTIV BELUPA

Tudor uoči Slavena: 'Pogodila nas je vijest o Caktašu, a dovođenje Ibričića nije realno'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. kolovoz 2013. 15:10

Kouassi se još nije oporavio, start Škarabota u utakmici s Rijekom je bio prilično poguban za nas i za njega, pokušali smo napraviti sve da se vrati ranije, ali nismo uspjeli tako da će biti odsutan još minimalno deset dana. Jozinović također ne može, on će se vratiti sljedeće nedjelje, a jedna od solucija je i Mikanović na lijevom beku - kazao je u najavi utakmice protiv Slaven Belupa, trener Hajduka Igor Tudor.

Igra protiv 'starog lisca' Ivana Katalinića.

- O Ivanu Kataliniću sve najbolje, veliki trofejni trener, s Hajdukom je postigao povijesne uspjehe. No mi smo favoriti od toga ne treba bježati, pokazao sam momcima detalje s njihove zadnje utakmice protiv Istre gdje su oni bili bolji protivnik ali nisu pobijedili. To je jedna potpuno drukčija momčad za razliku od prvog kola kada su ovdje igrali sa Splitom, imaju naprijed tri opasna igrača, mladog reprezentativca Čanađiju i mogu svakome stvoriti probleme - rekao je Tudor.

Nije mogao izbjeći ni dvije top teme ovih dana u Hajduku, ozljiedu Caktaša i eventualni dolazak Ibričića.

- Jako nas je pogodila strašna vijest o ozlijedi Mije. Mislili smo da je u pitanju nekakav meniskus i pauza od mjesec dana, kad ono šest mjeseci. Stvarno grozna vijest za krasnog mladića, velikog radnika i profesionalca. Imao je fantastičan početak sezone, ja mu i ovim putem želim što brži oporavak uz poruku da ga čekamo. Bio je jedan od naših glavnih igrača, ali sada ga moramo nadomjestiti drugim. Što se pak Ibričića tiče, on nije realna mogućnost. Trenutak u klubu je uvijek isti, svi bi voljeli da možemo dovesti nekoga, ali ne možemo i moramo se pokriti s onim što imamo.

Linker
21. rujan 2024 19:50