Davor Zunic / CROPIX
NOVO ISKUŠENJE

Tudor najavio Lokomotivu: 'Bit će to potpuno drugačija utakmica od finala Kupa'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. kolovoz 2013. 15:53

Hajduk će nakon popodnevnog treninga put metropole, gostovanje u Maksimiru, ali protiv Lokomotive. Odmah težak ispit nakon dvoboja i poraza protiv istre, ali nije svako zlog za zlo, Tudor smatra da je i bolje ovako. Trener "bijelih" još uvijek razmišlja hoće li uvesti neke promjene u odnosu na utakmicu s Istrom.

- Vidjet ćemo ima li promjena, razmišljamo o tome, ali odlučit ćemo nakon zadnjeg treninga. Očekujem dobrog Hajduka, igramo protiv ekipe koja ima sve pobjede osim poraza od Dinama, Lokomotivu treba respektirati, igra se na Maksimiru, ali mi tamo idemo u najboljem sastavu i želimo uzeti što možemo po bodovnom pitanju - kazao je Tudor koji ističe da je Hajdukova najveća prednost u ovoj utakmici timski duh

Protiv Lokomotive bi moralo biti drugačije jer "lokosdi" nisu momčad koja se zatvara u obranu i čeka.

- Nadam se da će biti dobra i otvorena utakmica, mi ćemo biti spremni, dolazimo nakon poraza kojeg možda nismo zaslužili, ali rekao sam momcima da je nakon poraza najbolje odmah odigrati drugu utakmicu, tako da nam ovo odgovara. Pokazalo se da imamo problem protiv ekipa koje se zatvore, dominacija u posjedu je ostala kao i u prethodnim utakmicama, ali nismo dovoljno opasni prema naprijed. Moj je zadatak da to otklonim i poboljšam na najbolji način - dodao je trener "bijelih".

Osvrnuo se i na sutrašnjeg suparnika.

- Igra Lokomotive nam više odgovara nego Istrina, međutim Lokomotiva ima pregršt dobrih igrača u svojim redovima i ne mogu reći da će ovo biti lakša utakmica. Biti će ovo potpuno drukčija utakmica od finala Kupa, obje ekipe su se bitno promijenile, kao i naš način igranja. Oni imaju sličnu priču, ugodno su iznenađenje, igraju svoj prepoznatljivi nogomet i sigurno neće biti lako - uvjeren je Tudor.

Linker
21. rujan 2024 21:52