Ivan Peric / CROPIX
NAKON FENOMENALNOG PREOKRETA

TRENER OSIJEKA OTKRIO KAKO JE SRUŠIO RIJEKU 'On je donio ono što nam je trebalo!' ŠTO IM JE REKAO? 'Ako primimo još jednog, dogodit će se cirkus!'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 03. studeni 2019. 23:05

Reakcija trenera Osijeka Ivice Kuleševića nakon utakmice protiv Rijeke bila je predmet čekanja u vezi izjava za medije. Kako je to slavonskom prvoligašu pošlo za rukom onako preokrenuti kvarnerskoga?

- Bio je to pravi derbi. S dva različita poluvremena. Rijeka bolja u prvom, mi u drugom. Nakon što smo bili u minusu od dva gola, prihvatili smo veliki rizik u nastavku. Ndockyt nam je donio puno probojnosti i živosti. Preokrenuli smo rezultat zasluženo. Rekao sam igračima u poluvremenu da se prava momčad nikad ne raspada. Kad se zaigra s toliko rizika moguće je primiti i treći gol, a onda zna uslijediti cirkus. Ovaj put smo uspjeli i spretno i sretno. Ponovit ću, zasluženo smo upisali pobjedu protiv Riječana.

S druge strane, konsterniran svime bio je slovenski strateg na klupi gostiju, Simon Rožman.

- Odlično smo igrali prvo poluvrijeme, ali u nastavak kao da je ušla druga momčad. Osijek nas je stisnuo, nismo uspijevali zadržati loptu i odgovoriti na agresiju pa se dogodilo to što se dogodilo. Imamo previše iskusnu momčad da bi se to smijelo tako odvijati. Morao sam izvaditi iz igre Andrijaševića jer je dobio žuti karton, a onda u idućem prekršaju bio i blizu drugog. Na njegovoj se igri vidi posljedica izbivanja zbog ozljeda pa sam ga zamjenom htio sačuvati od isključenja.

Linker
05. listopad 2024 19:45