Harry Maguire 

 RICARDO LARREINA Dppi Via Afp
EVO GDJE JE ZAPELO

Propao transfer nekoć najskupljeg stopera svijeta, poznato je i zašto. Sve je bilo dogovoreno, a onda zaokret

U West Hamu su nakon svega postali prilično nestrpljivi i okrenuli se drugim igračima
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. kolovoz 2023. 13:10

Transfer Harryja Maguirea iz Manchester Uniteda u West Ham je navodno propao. Iako su se klubovi dogovorili oko odštete, a čitav posao trebao je biti "težak" 35 milijuna eura, iako je engleski branič dogovorio osobne uvjete s novim klubom, zapelo je oko milijunske otpremnine koju je Maguire tražio od Manchester Uniteda.

The Guardian prenosi kako je Maguire zahtjevao osam milijuna eura za svoj odlazak s Old Trafforda! Maguire je, naime, pristao na manju plaću u West Hamu, ali je istovremeno zbog plasmana Manchester Uniteda u Ligu prvaka slijedila povišica i novac kojeg se nije spreman lako odreći.

Prema tvrdnjama otočkih medija, u West Hamu su nakon svega postali prilično nestrpljivi zbog čega su digli ruke od transfera i okrenuli se drugim igračima. S druge strane nekoć najskuplji branič svijeta (za njegov transfer iz Leicestera prije četiri godine isplaćeno je čak 87 milijuna eura) nema svijetlu budućnost na Old Traffordu, ispao je iz svih kombinacija.

Lani je odigrao svega 16 prvenstvenih utakmica, njih tek osam kao starter. I na početku nove sezone zakucan je za klupu, pobjedu Manchester Uniteda protiv Wolverhamptona odgledao je s klupe. A Europsko prvenstvo je pred vratima...

Linker
29. travanj 2024 23:44