Lovro Majer, Nikola Vlašić i Borna Barišić

 François-xavier Marit/Afp/Profimedia
ISKOČILO JOŠ JEDNO IME

Vatreni sve bliže transferu? U Turskoj se stvara prava hrvatska kolonija, agent tvrdi: Posao blizu realizacije

Agent hrvatskog braniča već je razgovarao s čelnicima Trabzonspora te je njegov transfer pred realizacijom
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2024. 11:43

Braniču Vatrenih Borni Barišiću na ljeto istječe ugovor u Glasgow Rangersu i sve su češća nagađanja da bi uskoro mogao promijeniti sredinu.

Već smo pisali o njegovu potencijalnom transferu u turski Trabzonspor, a sada je tu informaciju potvrdio i talijanski insajder Lorenzo Lepore koji ima milijun pratitelja na svome X profilu.

Također, uz Barišića bi prema Trabzonsporu mogao krenuti i 30-godišnji engleski branič John Lundstram. Navodno obojicu čeka dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja. U nekim se kombinacijama spominje čak i Duje Ćaleta-Car koji igra za Lyon na posudbi iz Southamptona.

Barišićev agent je, prema nekim izvorima, već razgovarao s čelnicima Trabzonspora te je njegov transfer pred realizacijom.

image
ANDY BUCHANAN Afp

"U posljednjim smo tjednima njegove karijere u Rangersu. Bio je dobar sluga Rangersa, odigrao je svoju ulogu u nekim velikim utakmicama, odigrao je svoju ulogu u nekim velikim razočarenjima, ali nije sam u tome... Općenito je bio sjajna kupnja", izjavio je nedavno škotski novinar Chris Jack.

Podsjetimo, u Trabzonsporu igra bivši dinamovac i krilni napadač Vatrenih Mislav Oršić koji se ovoga mjeseca vratio na travnjak nakon 399 dana oporavka zbog ozljede koljena. Također, u igrač Trabzonspora je i bivši hajdukovac Tonio Teklić koji je trenutno na posudbi u Karagümrüku.

image

Pub kviz Sportskih novosti Varaždin

Linker
28. travanj 2024 11:45