Pašalić u skoku protiv igrača Albanije

 GABRIEL BOUYS Afp
SVE JE JASNO

Pašalić čeka Italiju s brigom manje: ‘Počeli pregovori za nastavak karijere, dogovor je vrlo blizu‘

Njegov aktualni ugovor traje do ljeta sljedeće godine
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2024. 14:21

Mario Pašalić bi u sutrašnjoj utakmici između Hrvatske i Italije mogao igrati važniju ulogu nego u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva, a tu utakmicu bi 29-godišnji hrvatski reprezentativac mogao dočekati s novim ugovorom.

Naime, TuttoMercatoWeb donosi kako je Atlanta počela pregovore s Pašalićevim agentom oko novog ugovora koji bi Hrvata za klub iz Bergama vezao najmanje do ljeta 2027. s opcijom produženja za još jednu godinu. Pregovori su počeli jer aktualni Pašalićev ugovor traje do ljeta sljedeće godine pa bi ga Atalanta ovog ljeta morala prodati ako ne želi da on ode besplatno. No, talijanski medij javlja da je Pašalić zainteresiran za ostanak pa bi se klub i on, odnosno njegovi predstavnici mogli brzo dogovoriti.

Pašalić je u Atalantu došao iz Chelseaja u ljeto 2018., prvo kao posuđeni igrač, a zatim ga je klub iz Bergama otkupio. Ukupno je Talijane koštao 17 milijuna eura, a Chelsea ga je iz Hajduka 2014. kupio za 2,5 milijuna eura. No, on na Stamford Bridgeu nije nikada zaigrao već je prije Atalante bio na posudbama u Elcheu, Monacu, Milanu i moskovskom Spartaku. Za Hrvatsku je Pašalić odigrao 65 utakmica i postigao 10 golova.

Linker
23. lipanj 2024 14:23