KENZO TRIBOUILLARD Afp
TREBA IM 100 MILIJUNA €

Je li ovo sljedeći veliki transfer Real Madrida? Kraljevski klub želi novu zvijezdu Premier lige

Spominje se cifra koja bi premašila 100 milijuna eura, a to bi unatoč njegovoj važnosti za momčad bilo teško odbiti
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2024. 14:36

Kako javlja britanski portal Caught Offside, Real Madrid i PSG u borbi su za zvijezdu Arsenala i francuske reprezentacije. Riječ je o Williamu Salibi koji je ove sezone oduševio svojim predstavama u Premier ligi, ali i na Europskom prvenstvu na kojem je Francuska do sada primila samo jedan pogodak.

Prema njihovim navodima, ta dva kluba već dulje vrijeme prate Salibu i nadaju se kako ga mogu dovesti u svoje redove. No, nešto se pita i Arsenal koji se ne planira olako riješiti Francuza i žele ga zadržati.

Ipak, kada Real želi nekog igrača, rijetko se dogodi da ga na kraju ne dovedu. Zov najvećeg kluba na svijetu teško je odbiti i ako bi Saliba zatražio transfer, Topnici bi bili stavljeni u tešku situaciju. Spominje se cifra koja bi premašila 100 milijuna eura, a to bi unatoč njegovoj važnosti za momčad bilo teško odbiti.

Arsenal je Salibu doveo 2019. iz Saint-Étiennea za 30 milijuna eura. Nakon posudba u Niceu i Marseille, Saliba se ustalio u prvoj postavi te je bio jedan od ključnih igrača Arsenala u borbi za naslov. Za Arsenal je skupio 83 nastupa u kojima je zabio pet golova i dodao dvije asistencije. Sada bi prema svemu sudeći mogao napustitit Emirates i zaputiti se u Madrid.

Linker
05. srpanj 2024 14:36