FRANCK FIFE Afp
BERNABEU ČEKA NOVU ZVIJEZDU

Francuski izbornik izjavom o Mbappéu zabrinuo sve u Real Madridu: ‘Morat će se naviknuti...‘

Kylian Mbappé s maskom i bez nje definitivno nije isti igrač
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2024. 22:25

Tri utakmice, jedna asistencija i pogodak iz jedanaesterca rezime je Kyliana Mbappéa u dosadašnjem dijelu Eura. Francuski napadač nije ni sjena onoga što je godinama unazad prikazivao u nacionalnom dresu, a razlog takvih loših predstava ponajviše leži u toliko spominjanoj maski koju nosi zbog loma nosa zarađenog u prvoj utakmici na prvenstvu.

A kako stvari stoje, njegove muke neće nestati baš ubrzo. Riječi francuskog izbornika Didiera Deschampsa zabrinule su i Mbappéov novi klub, Real Madrid. Mbappe će, prema svemu sudeći, nakon Eura obaviti operaciju nosa i potom još neko određeno vrijeme nositi zaštitnu masku.

- Morat će se naviknuti na masku. Sigurno će je morati nositi nekoliko tjedana, a postoji rizik da će je morati nositi i nekoliko mjeseci.

image

Mbappe i Deschampes

ALBERTO PIZZOLI Afp

Mbappé s maskom i bez nje definitivno nije isti igrač, a prije nekoliko dana je izjavio da je igranje s maskom apsolutni užas, žalio se i da mu ograničava vid, kako mu smeta znoj...

- Igranje s maskom je apsolutni užas. Ograničava vid, a tu je i znoj, morate ga ispustiti. Ali ne mogu igrati bez maske. Mrzim to, jako je neugodno. Promijenio sam je već pet puta.

image

Mbappe s maskom

FRANCK FIFE Afp

Linker
04. srpanj 2024 22:25