Bruno Petković na treningu reprezentacije

 ANTE CIZMIC Cropix
TRAŽENA ŠPICA

Grci sele Petkovića u novi klub, insajder otkrio pravo stanje: Evo u kojem slučaju napadač može iz Maksimira

Iza Petkovića je sjajna sezona, s s Dinamom je dogurao do četvrtfinala Konferencijske lige te osvojio dvostruku krunu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. lipanj 2024. 13:42

Nitko se nije službeno javio Bruni Petkoviću (29) ni njegovom agentu s prijedlogom transfera, prenosi talijanski insajder Lorenzo Lepore.

Petković u ugovoru s Dinamom ima klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega do 15. srpnja plati 2,5 milijuna eura. Ne aktivira li se ta klazula to toga datuma eventualna odšteta će se dogovarati s Dinamom. S druge strane Petkovićev ugovor s modrima vrijedi samo još do ljeta iduće godine i po njegovom istjeku mogao bi napustiti Maksimir bez odštete. Lepore tvrdi da će Dinamo otvoriti pregovore o produljenju suradnje ako u ljetnom prijelaznom roku nitko ne aktivira izlaznu klauzulu.

U međuvremenu grčki mediji Petkovića sele u AEK. Grčki Sport24 objavio je kako je Petković odbio produljiti ugovor s Dinamom te da je otvoren za dolazak u atenski klub.

Iza Petkovića je sjajna sezona, s s Dinamom je dogurao do četvrtfinala Konferencijske lige te osvojio dvostruku krunu. U 43 nastupa u svim natjecanjima zabio je 18 golova (11 u prvenstvu te sedam u Europi), a svoj ofenzivni učinak ukrasio je s još devet asistencija. Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procijenjuje na pet milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. lipanj 2024 16:09