ANTE CIZMIC Cropix
PRIPREME ZA SRIJEDU

FOTO Hrvatska odradila trening, na terenu svi osim jednog Vatrenog, Dalić za Albaniju ima dvojbu?

Hrvatski strateg slaže dobitnu kombinaciju za Albaniju i dodatni trening iza zatvorenih vrata mnogo znači
Piše: HinaObjavljeno: 17. lipanj 2024. 16:04

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je u svojoj njemačkoj bazi u Neuruppinu, a trening je iz predostrožnosti propustio Nikola Vlašić.

Nakon jučerašnjeg treninga na kojem nije bilo 11 prvotimaca koji su započeli susret protiv Španjolske, izbornik Zlatko Dalić je u ponedjeljak na raspolaganju imao praktički sve snage.

Izostao je tek Nikola Vlašić i to iz predostrožnosti. Ostali igrači bili su na terenu. Spremni i motivirani kako bi isprali korak okus koji je ostao nakon berlinskog ogleda protiv Španjolske.

U taboru "Vatrenih" svjesni su situacije, još jedan krivi korak mogao bi značiti i zbogom plasmanu u osminu finala.

Utakmica protiv Albanije je pred vratima, a vremena je vrlo malo. Zbog toga su Dalić i njegov stožer otkazali trening u Hamburgu dan prije utakmice, već će trenirati u Neuruppinu iza zatvorenih vrata.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Hrvatski strateg slaže dobitnu kombinaciju za Albaniju i dodatni trening iza zatvorenih vrata mnogo znači.

Hrvatska vrsta će u Hamburg krenuti u utorak 16.00 autobusom, a izbornik Dalić i još jedan igrač će u 20.00 na Volksparkstadionu odraditi medijske obveze.

Nakon neugodnog poraza na otvaranju EP-a očekuje se kako će Dalić posegnuti za novim igračima. Međutim, ne očekuju se nikakva velika iznenađenja, čak i ako bi Dalić možda želio prodrmati stvari nakon poraza od Španjolske.

Upitna je pozicija Marina Pongračića umjesto kojeg bi mogao zaigrati Martin Erlić ili će Dalić vratiti Joška Gvardiola u središnju obranu. U tom slučaju najbliži je sastavu Borna Sosa.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović srce su hrvatskog sastava. Protiv Španjolske nisu bili uvjerljivi, no upitno je hoće li Dalić nekoga od njih vaditi iz sastava.

Kramarić bi trebao biti neupitan, baš kao i Majer. U napadu je također zanimljivo. Ante Budimir je bio u početnom sastavu protiv "Furije", a umjesto njega je ušao Bruno Petković koji je promašio kazneni udarac. Dalić je nakon utakmice istaknuo kako Petković nije trebao pucati, no izbornik i napadač Dinama su navodno izgladili situaciju i Petković bi mogao zaigrati od prve minute.

image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix

Linker
17. lipanj 2024 16:05