SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA
KRENULI U AKCIJU

Dinamo dovodi bivšu zvijezdu Rijeke? Susjedi otkrili: Zajec i Marić gledali ‘jednu od ključnih meta‘

Dvojac s Maksimira otišao je u susjedstvo kako bi navodno dogovorio dolazak zvučnog pojačanja
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2024. 08:15

Slovenija se u sklopu priprema za Euro u Stožicama obračunala s Armenijom. Momčad Matjaža Keka slavila je s 2:1 golovima Jana Mlakara i Josipa Iličića.

Slovenci su tako upisali pobjedu koja će im sigurno pridonijeti jačanju samopouzdanja, no nama je puno zanimljiviji jedan drugi detalj. Slovenski portal Ekipa24 piše kako su na toj utakmici bili predsjednik Dinama Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić. Njih dvojica nisu bez razloga išli na izlet u Stožice.

image

Adam Gnezda Čerin

JURE MAKOVEC Afp

Slovenci pišu kako Modri na meti imaju jednog od najboljih slovenskih reprezentativaca Adama Gnezdu Čerina koji je našoj javnosti poznat iz dana kada je nosio dres Rijeke. Čerin je u Rijeku stigao iz Nuremberga 2020. godine, a Nijemci su ga dvije godine kasnije prodali u Panathinaikos za 650.000 eura. U dresu Rijeke igrao je 73 puta i zabio tri gola, te upisao 10 asistencija.

Slovenci pišu kako je 24-godišnji veznjak jedan od najslabije plaćenih igrača u Panathinaikosu i kako jedva čeka otići iz kluba. Pregovori oko novog ugovora su propali i Čerin traži izlaz iz Grčke. Taj izlaz mogao bi mu ponuditi Dinamo za koji Slovenci pišu kako već ima konkretnu ponudu.

Čerin je Modrima navodno jedna od ključnih meta na ljetnom prijelaznom roku i spremni su izdvojiti dobar novac kako bi ga doveli u Zagreb. Ekipa24 piše i da su iz Maksimira spremni Čerinu ponuditi odlične uvjete pa bismo ga uskoro mogli ponovno gledati u HNL-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 11:50