JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
INFORMACIJA IZ PRVE RUKE?

Čovjek blizak Rakitiću otkrio senzaciju? Hajdukovci u transu, ovaj komentar izazvao je ludnicu u Splitu

‘Ako je Gogo reka da je riješeno, onda je to to‘ - odmah su se počele redati reakcije
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. lipanj 2024. 11:04

Hoće li, neće li... Edin Džeko ili Ivan Rakitić? A možda i obojica. Uhh, kako bi to izgledalo u bijelom dresu. Hajdučki puk posljednjih je dana ‘na iglama‘. S nestrpljenjem čekaju novosti oko transfera. Džeko je blizu, tvrde dobro upućeni izvori. Samo što nije... A daleko nije ni Rakitić kojemu je izgleda dosta vrele ‘pustinje‘ i rado bi se vratio u Hrvatsku. S Hajdukom ga se povezivalo u više navrata, ali nikad jače kao ovog ljeta.

Sportski direktor Nikola Kalinić nesumnjivo vreba priliku kako bi prekaljenog veznjaka ‘namamio‘ na Poljud. A u tome bi ključnu ulogu mogle imati i Ivanove splitske veze. Poznato je kako su on i poznati splitski ugostitelj Marko Bralić Keto kumovi. A s njima ‘u ekipi‘ je i još jedan dobro znani lik Gordan Boljat, piše Slobodna Dalmacija.

Baš on je možda na Instagramu potvrdio senzacionalnu vijest. Navijačka stranica ‘Niko kao Hajduk iz Splita‘ objavila je na svom profilu zajedničku fotografiju na kojoj su Ivan Perišić i Ivan Rakitić. Dva Ivana u dresu reprezentacije. A jedan komentar ‘zapalio‘ je sve. Naime, Boljat je samo kratko poručio: ‘Riješeno!‘..

- Ako je Gogo reka da je riješeno, onda je to to - odmah su se počeli redati komentari na objavu.

Hajdučki puk se nada kako splitski ugostitelj ima informacije iz prve ruke. Dogodi li se zaista Rakitićev potpis za Hajduk, a onda i Džekin, Bijeli bi imali strašnu momčad za novu sezonu. Zamislite samo tu postavu: Rakitić, Džeko, Perišić, Livaja...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. lipanj 2024 11:06