PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
GLASINA IZ SUSJEDSTVA

Bivši Vatreni napokon pronašao novi klub? Nekad je bio u Dalićevih prvih 11, sada ga želi donedavni drugoligaš

Čovjek koji je razveselio navijače Hajduka lansirao je novu najavu vezanu za drugog Hrvata
Piše: SNObjavljeno: 07. srpanj 2023. 07:41

Nema više Mislava Oršića u Southamptonu, nema više ni Southamptona u elitnom društvu engleskog nogometa... A kako stvari stoje, ne bi u klubu uskoro trebalo biti ni Duje Ćalete-Cara. Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac nije se prošle sezone baš naigrao u klubu, ali to bi se uskoro moglo promijeniti. Talijanski Tuttomercato piše da stoper ima ponudu Genoe, ovoljetnog povratnika u Serie A te da je dogovor na tim relacijama jako blizu.

Ćaleta-Car ima aktivan ugovor sa Southamptonom do ljeta 2026. godine, ali prošle je sezone odigrao svega 13 utakmica. Obje strane žele napraviti transfer, a Hrvat vratiti dio izgubljene forme. Danas je njegova vrijednost na 11 milijuna eura, a ne tako davno bila je 25.

Ima Hrvat ponude i s drugih krajeva Europe, pisalo se da ga u svojim redovima, gdje već igra i Dejan Lovren,

želi Lyon. Pozitivno u tom procesu je da je Ćaleta-Car četiri godine igrao u Marseilleu.

Inače, objavu da je Ćaleta-Car blizu prelaska u Genou prenio je Gianluca Di Marzio koji je sinoćnjom "bombom" razveselio navijače Hajduka. Di Marzio je napisao da je Ivan Perišić blizu raskida ugovora s Tottenhamom te da je moguća opcija njegovog dolaska u Hajduk. Ubrzo nakon toga javio se njegov sunarodnjak, transfer-mag Fabrizio Romano koji je naveo da nema indikacija da će Perišić napustiti Englesku u skoro vrijeme. Što je od toga istina, brzo će se doznati.

Linker
29. travanj 2024 20:18