AGENCIALOF/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Agencialof/actionplus/profimedia
PROCURILE SU PIKANTERIJE

Bio je miljenik navijača i briljira u Realu, ali bivši suigrači su sretni što ga nema, otkriveno je i zašto

Osjećali da on žudi za tim da bude u središtu pozornosti
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 16. kolovoz 2023. 14:34

Momčad Borussije Dortmund navodno je sretna što se Jude Bellingham ovog ljeta pridružio Real Madridu nakon što je suigračima bilo dosta njegovog ponašanja tijekom vremena u njemačkom klubu.

Bellingham je odgodio trogodišnji boravak u Dortmundu u lipnju kada je prešao u Madrid za 130 milijuna eura, čime je postao najskuplji britanski igrač u povijesti.

Mladi 20-godišnjak je postao miljenik navijača u Njemačkoj, ali njegovi suigrači nisu osjećali isto i drago im je što je otišao, navodi Bild. Jedan od njihovih glavnih problema s Bellinghamom bio je taj što su osjećali da on žudi za tim da bude u središtu pozornosti.

Članovi momčadi vjeruju da je u prijašnjoj sezoni Bellingham počeo osjećati kako u klubu postoji veća zvijezda od njega, a tada je to bio Erling Haaland. Na to je odgovorio tako što je čekao nakon utakmica kako bi sam zapljeskao navijačima, a ne s ostatkom svojih suigrača.

Unatoč tome što je bio jedan od najmlađih igrača u momčadi, Bellingham je brzo postao senior u svlačionici, a prošle sezone mu je u više navrata dodijeljena kapetanska vrpca.

Međutim, njegovi kolege igrači smatrali su da je pokazao vrlo malo liderskih sposobnosti i da je uvijek bio neraspoložen, što je stvorilo loše okruženje unutar momčadi. Njegovo postupanje sa suigračima također je dovedeno u pitanje, jer neki igrači nisu previše blagonaklono gledali na način na koji je Bellingham ponekad razgovarao s njima.

Bildov tekst odnosi se na jednu specifičnu situaciju kada je engleski reprezentativac uvrijedio suigrača Nica Schulza, u utakmici kada je Dortmund ispao iz Europske lige od Rangersa tijekom sezone 2021.-22. Prema čitačima s usana, Bellingham je reagirao na traljavo dodavanje vičući na Schulza: ‘Ne možeš odigrati je**** dodavanje, ti si jebeno sr***! Svaki prokleti put!‘

Navodno se ne radi o jednokratnom incidentu, a Bellingham je i prošle sezone nastavio vrijeđati svoje suigrače.

Nakon odlaska iz Dortmunda, Bellingham je odmah ostavio utjecaj u Madridu, zabivši sjajan gol u predsezoni protiv Manchester Uniteda, a zatim još jednom zabio u svom debiju u LaLigi u pobjedi 2-0 nad Athletic Bilbaom u nedjelju.

Linker
06. listopad 2024 14:25