Carlo Ancelotti

 CESAR MANSO Afp
PROMJENE U MADRIDU

Počela je nova era Reala: Modrić i Kroos ispali iz prvih 11, nema ‘devetke‘, o svemu se oglasio Ancelotti

‘Nema ni Kroosa, ni Modrića... Zanimljiva vremena‘, napisao je jedan navijač na Twitteru
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 15:23

Real Madrid je u prvoj utakmici sezone na gostovanju pobijedio Athletic Bilbao s 2:0. Ono što je svima zapelo za oko je činjenica da u prvih 11 kraljevskog kluba nisu bili ni Toni Kroos, ni Luka Modrić.

Carlo Ancelotti je u početnu postavu umjesto ozlijeđenog Thibauta Courtoisa uvrstio Andriya Lunina. U obrani su bili Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba i Fran Garcia, a vezni red su činili Jude Bellingham, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouaméni i Fede Valverde, dok su u napadu bili Vinicius Junior i Rodrygo.

Navijače je najviše začudio izostanak Kroosa i Modrića.

"Nema ni Kroosa, ni Modrića... Zanimljiva vremena", napisao je jedan navijač na Twitteru, a drugi dodao kako Real čeka sezona bez trofeja.

Navijači su primijetili i da nema klasičnog napadača, a ima i onih koji su zadovoljni novom formacijom.

"Idemooo, nova sezona je tu i počinje novo doba. Vrijeme je da ekipa pokaže što može. Vrlo je utješno što na klupi imamo apsolutne legende."

Real je na kraju slavio s 2:0, a Ancelotti morao odgovarati na pitanja o formaciji i izboru igrača.

- Ne mogu reći da Modrić i Kroos neće biti u početnoj postavi ove sezone - otkrio je Ancelotti.

Real Madrid je ostao i bez devetke nakon što je Karim Benzema otišao u Al-Ittihad. Francuz je broj devet nosio od sezone 2010./2011., a Real je umjesto njega doveo Joselua Matoa, ali on je uzeo broj 14. Talijanski trener otkrio je kako mu devetka ni ne treba.

- Mislim da nitko neće uzeti broj devet jer sam zadovoljan s ovom ekipom i vrlo sam uzbuđen zbog igrača koje imam. Vidio sam velike stvari na pripremama i svi igrači su odlični, entuzijastični i dobro rad. Vrlo su predani. Vjerujemo u sebe i želimo se nadmetati i boriti za trofeje - poručio je Ancelotti.

Linker
06. listopad 2024 16:25