IZLET U TOMISLAVGRAD

Torcida se prvo međusobno potukla, zatim napala policiju, a na kraju demolirala kafić

Kada su pripadnici specijalne policije stigli na poprište, pred tribinu da ureduju, sav bijes se sručio na njih. Poletjele su baklje, boce, kamenje prema policajcima u teren
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. lipanj 2011. 19:30

Ponovno Hajduk nije mogao proći bez navijačkog izgreda. Na poluvremenu utakmice između Tomislava i Hajduka u Tomislavgradu došlo je do koškanja i tučnjave na tribini gdje je bila smještena Torcida.

Međutim, kada su pripadnici specijalne policije stigli na poprište, pred tribinu da ureduju, sav bijes se sručio na njih. Poletjele su baklje, boce, kamenje prema policajcima u teren, a učas se tribina i dobrim dijelom ispraznila. Policajci su zastali. Izgledalo je mučno nekoliko minuta, no ipak se sve primirilo.

Demoliran kafić 'HardsRock', desetak Torcidaša privedeno, nekoliko razbijenih glava... rezultat je "trećeg" poluvremena u Tomislavgradu, javlja Tomislavcity.com. Navodno je grupa od desetak Torcidaša organizirano upala na terasu u 'HardsRock' te počela razbijati inventar i tući goste. Glavni organizatori su pobjegli nakon upada, a neredi su se preselili na ulicu.

Konačan rezultat je: privedena petorica Torcidaša, jedan od njih zbog zadobivenih ozljeda zadržan je u bolnici u Livnu.

Linker
23. rujan 2024 09:17