AFP
DAILY MAIL TVRDI

Sve bliži dogovor Barcelone i Arsenala, odšteta za Fabregasa iznosi 40 milijuna eura

Fabregas je dijete Barcelone, ali sa "svojim" klubom nikada nije potpisao profesionalni ugovor. U Arsenal je iz Katalonije otišao 2003. godine
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 09. srpanj 2011. 12:57

Cesca Fabregasa, 24-godišnjeg španjolskog nogometnog reprezentativca, izgleda više ništa i nitko ne može zadržati na londonskom Emirates stadionu. Njegov nastavak puta je poznat - vraća se na Camp Nou.

Fabregas je dijete Barcelone, ali sa "svojim" klubom nikada nije potpisao profesionalni ugovor. U Arsenal je iz Katalonije otišao 2003. godine, te je u dresu londonske momčadi upisao više od 200 Premierligaških utakmica. No, zadnjih godina se učestalo priča o povratku, a sada je taj događaj sve bliže.

Barcelona je nudila razne ponude zadnjih tjedana za njega, a Arsenal je dosad sve odbivao. Ipak, Daily Mail ovog vikenda piše da je sve bliže dan dogovora, odnosno, navodno već postoji "tajni dogovor" u cijeni od 40 milijuna eura.

U Arsenalu je svima jasno da je bolje prodati nezadovoljnog igrača, nego ga držati kod sebe. Pokušavali su dizati cijenu što više i očito se zaodovljili s 40 milijuna eura. Inače, Fabregas je odbio s momčadi otputovati na azijsku turneju, već je ostao samostalno trenirati u glavnom engleskom gradu.

Linker
21. rujan 2024 04:28