AFP
MARCA NAJAVILA

Cesc Fabregas do kraja tjedna u Barçi, Santi Cazorla u Malagi, Sergio Agüero u Cityju

Još jedno veliko, možda i najveće pojačanje, Malaga će dobiti u Santiju Cazorli. Marca navodi da su pregovori pri svršetku i da će andaluzijski klub uloviti još jednog kapitalca
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 25. srpanj 2011. 16:31

U idućih bi nekoliko dana ili sati dva nova kluba trebali pojačati dvojica španjolskih nogometnih reprezentativaca: Cesc Fabregas Barcelonu, a Santi Cazorla Malagu...

Marca piše da bi Arsenalov 24-godišnji veznjak trebao do kraja tjedna prijeći u Barcelonu, matični klub koji je napustio kao 16-godišnjak.

Trener Josep Guardiola rekao je svojim suradnicima, piše Marca, da će se Fabregas uskoro priključiti momčadi, a Marca također tvrdi da je Barcelona poslala novu ponudu Arsenalu tešku 36 milijuna eura.

Još jedno veliko, možda i najveće pojačanje, Malaga će dobiti u reprezentativnom veznjaku Villarreala Santiju Cazorli. Marca navodi da su pregovoi pri svršetku i da će bogati andaluzijski klub uloviti još jednog kapitalca.

Kad je u pitanju napadač Atletico Madrida Sergio Agüero, španjolski mediji navode da bi ugovor za Manchester City trebao potpisati u idućih 48 sati.

Trener Premierligaške momčadi Roberto Mancini izjavio je da se još samo mora uvjeriti da je Agüero motiviran doći igrati za City kako mu se ne bi ponovio slučaj s Carlosom Tevezom.

Linker
25. rujan 2024 00:24