Split 190810.Hajduh - Unirea 4-1. Slavlje nakon utakmice.Na fotografiji Ibricic i predsjednik Hajduka Josko Svagusa.foto Fedja Klaric / CROPIX
 Feđa Klarić / CROPIX
TRAJU PREGOVORI

Svagušu ne dira ponuda od 5,5 milijuna: 'Zadnja cijena za Ibru je sedam milijuna eura'

Nema razloga išta objavljivati jer se pregovori nastavljaju, ali vjerujem u pozitivni završetak. Naša zadnja cijena za Ibričića je 7 milijuna eura - poručio je Svaguša
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. prosinac 2010. 17:44

Prodaja Ibričića u Galatasaray - informacija koja je u javnost iznenađujuće plasirana krajem prošlog tjedna - približila se konačnom raspletu. Ibričićev menadžer Jurkić potvrdio je za hrvatske medije da postoji ponuda s manjim iznosom:

- Imamo ponudu od 5,5 milijuna eura, ali čekamo povratak Svaguše iz Dubaija.

Manje je važno je li Svaguša u Dubaiju ili negdje drugdje, bitnije je što je proteklog vikenda učinio u Istanbulu i što će napraviti do kraja tjedna kada bi se ponovno trebao naći za pregovaračkim stolom u glavnom gradu Turske.

- Nema razloga išta objavljivati jer se pregovori nastavljaju, ali vjerujem u pozitivni završetak transfera. Naša zadnja cijena za Ibričića je 7 milijuna eura - poručio je jučer Svaguša.

U idealnoj opciji da Hajduk proda Ibričića za 7 milijuna, Bijeli bi zaradili 5,75 milijuna eura jer transfer se dijeli u omjeru 80:20 za splitski klub, ali tek kada se od uplaćene odštete odbiju uložena sredstva u protekle dvije i pol sezone.

U svakom slučaju, do kraja se tjedna očekuje rasplet oko prodaje Ibričića. Treba pritom reći da se u posao upleću i Rumunji koji treneru Hagiju serviraju Mariusa Alexea, 20-godišnjeg veznjaka iz Dinama Bukurešt s cijenom od 5 milijuna eura. Međutim, Alexe je ovoga ljeta imao velikih problema s ozljedom koljena (nije igrao protiv Hajduka) što mu bitno smanjuje izglede u transferu, ma koliko Hagi bio zainteresiran za sunarodnjaka.

Linker
24. rujan 2024 20:28