Vladimir Dugandžić / Cropix
ONI KOJI ZNAJU - ŠUTE

Split sve zna: 'Ibričić ide u Bešiktaš, to je on sam rekao bratu žene moga prijatelja'

Predsjednik Joško Svaguša je na svojoj turneji Bliskim istokom, tek tu i tamo upali mobitel. Oglasi se da je zdrav i živ, pa ga opet ugasi. A o Ibričiću ne želi pričati
Piše: Mario VelićObjavljeno: 09. prosinac 2010. 16:31

Nikada nije lagan zadatak pisati o Hajduku i pratiti situaciju u klubu, no ovih je dana posebno teško. Najbolji igrač Senijad Ibričić samo što nije ostvario višemilijunski transfer, u vrijednosti od godišnjeg proračuna kluba, (ne)točnim informacijama nas bombardiraju sa svih strana, a jedini koji šute su oni koji bi trebali govoriti - ljudi iz Hajduka.

Predsjednik Joško Svaguša je na svojoj turneji Bliskim istokom, tek tu i tamo upali mobitel. Oglasi se da je zdrav i živ, pa ga opet ugasi. Kaže da mu je baterija slaba. Kako li onda prica s tim ljudima iz Galatasaraya da nam je samo znati...

- Ma, što ti je, koji Svaguša? Ma, on ti ništa ne može bez Keruma, njega pitaj o Ibričiću - govorio nam je jedan dobronamjerni savjetnik.

I predložio da zajedno odemo do Male Banovine. Da objasnimo, Banovina je zgrada Gradskog poglavarstva, no, kako gradonačelnik Željko Kerum dobar dio svog vremena provodi u jednom kafiću, to se mjesto sada zove Mala Banovina.

- Nema ti ništa od toga, neće Hagi Ibru! Dovodi nekog Rumunja, sve mi je rekao moj čovjek u Turskoj - javlja nam 'pouzdani’ informator.

- Nije istina, taj Rumunj je napadač, oni Ibru žele kao zadnjeg veznog, nisu jedan drugom konkurencija - tvrdi drugi, a i on je “pouzdan”.

- Sve ti je već dogovoreno, ide za sedam milijuna! - i poštar nam prenosi informaciju koju mu je povjerio kolega koji nosi poštu na Poljud.

- Ma, koji Galatasaray, to ti je patka. Ibričić ide u Bešiktaš! To je on sam rekao bratu žene moga prijatelja, igrali su jučer tenis - našao se i jedan poznanik.

Linker
24. rujan 2024 22:33