Vladimir Dugandžić / Cropix
NIŠTA NOVO U GRČKOJ

Svagušu izbacili iz lože pa ga vrijeđali, Torcidu cijelo poluvrijeme gađali raketama

Svagušu i njegove suradnike Grci su smjestili izvan svečane lože opravdavši se da su mjesta već ranije podjelili. Dakako, to je bila prilika za vrijeđanje Splićana
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. rujan 2010. 12:58

Glasnogovornik Hajduka Nikica Vukašin prepričao je novinarima kako jer rukovodstvo Bijelih imalo dosta neugodnosti tijekom sinoćnjeg susreta. Predsjednika Svagušu i njegove suradnike Grci su smjestili izvan svečane lože opravdavši se da su mjesta već ranije podjelili. Dakako, to je bila prilika za ratoborne domaće navijače koji su tijekom susreta vrijeđali rukovodstvo Splićana, a događalo se da su uvrede stizale i iz svečane lože.

Vukašin je još dodao kako je Hajduk razgovarao sa predstavnicima Uefe radi neciviliziranog ponašanja navijača AEK-a koji su raketama gađali pristaše Hajduka tijekom cijelog drugog poluvremena.

- Najviše mi je na kraju žao naših navijača koji su trpjeli velike napade domaćih pristaša i samo sam se pitao je li netko od njih ozljeđen. Za momčad je, pak, najvažnije da skupe snagu za nedjelju i Rijeku, jer to je puno važnija utakmica - rekao je Joško Svaguša.

Linker
03. listopad 2024 01:10