Split 090810.Nocas su se na trogirskoj rivi sreli Sandro Rosell i Josko Svagusa predsjednici Barcelone i Hajduka.U njihovom drustvu bili su potpredsjednik Barcelone Carles Vii larrvbi( sa ocalama) i Ivica Livaja clan Nadzornog odbora Hajduka koji govori spanjolski jezik.foto Fedja Klaric / CROPIX
 Fedja Klaric / CROPIX
UGODNA NOĆ U TROGIRU

Svaguša: 15. rujna ćemo finalizirati dolazak Messija i društva u Split!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2010. 13:05

Joško Svaguša i Sandro Rosell u nedjelju kasno navečer našli su se na jahti predsjednika Barcelone na vezu u Trogiru. Prethodno su se prošetali jednim od splitskih trgova, popili piće i potom se ponovno okupili u Trogiru.

Rosell, koji se od prošle nedjelje nalazi na odmoru u Dalmaciji, pozvao je Svagušu i člana Nadzornog odbora Bijelih, Ivicu Livaju, na svoju 35 metara dugu i 20 milijuna eura vrijednu ljepoticu imena Parvati.

- Proveli smo ugodnu večer u razgovoru o nogometnim i životnim temama. S predsjednikom Rosellom bio je i njegov dopredsjednik Josep Bartomeu. Prihvatio sam poziv za dolazak u Barcelonu 25. kolovoza na utakmicu s Milanom. Uz to, dogovorili smo se da ćemo do 15. rujna finalizirati sve detalje oko službenog potpisa ugovora za utakmicu Hajduk - Barcelona u ljeto sljedeće godine - kazao je Svaguša.

Na utakmicu u Barcelonu pozvan je i gradonačelnik Željko Kerum, koji će zajedno sa Svagušom biti nazočan na Camp Nou.

- Ostvarili smo lijepu razinu suradnje, to je velika stvar za Hajduk. Nama je čast što je Rosell izabrao Dalmaciju za svoj godišnji odmor, jer to je veliki plus hrvatskom turizmu, ali i Hajduku koji barem dijelom sudjeluje u takvoj pozitivnoj aktivnosti.

Linker
24. rujan 2024 15:18