Ronald Goršić / Cropix
SVE OPCIJE U IGRI

Strinić odlazi na posudbu u Lille, na ljeto se Francuzi vraćaju s 4 milijuna eura

U aktualnoj opciji posudbe Lille bi preuzeo obvezu plaćanja Strinića tijekom proljetne polusezone, Hajduk bi dobio malu odštetu za posuđivanje igrača
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. siječanj 2011. 14:52

Nova opcija Strinićeva transfera u Lille jest posudba u proljetnoj polusezoni s mogućnošću da francuski klub na ljeto otkupi ugovor s Hajdukom . Nadzorni odbor splitskoga kluba treba dobiti službenu ponudu za ovakav rasplet transfera i potom odlučiti hoće li prihvatiti ponuđeno.

U svakom slučaju, Lille je “zagrizao” za Strinića i želi ga dovesti u svoje redove, ali pitanje je po kojem će se modelu transfer realizirati. Hajduku je svakako zanimljivija opcija da se Strinić odmah transferira u Lille bez posudbe, ali ne bude li druge mogućnosti nije isključeno da se posao zaključi i u takvim, za sada, smanjenim okvirima.

U opciji posudbe Lille bi preuzeo obvezu plaćanja Strinića tijekom proljetne polusezone, Hajduk bi dobio malu odštetu za posuđivanje igrača, a tek onda bi se u ljeto mogla aktivirati stavka ugovora o otkupu koji ne bi bio manji od 4 milijuna eura.

Linker
25. rujan 2024 12:35