RAT ZA BiH TRŽIŠTE

Dinamo ispred nosa ukrao Mešanovića Hajduku, Bijeli utjehu pronašli u Džafiću

Adin Džafić je 21-godišnji napadač iz zeničkog Čelika i igrač mlade reprezentacije BiH, koji je zanimljiv Hajduku. Prošle sezone igrao je za Velež u čijem je dresu postigao 14 pogodaka u Premier ligi, a protekle jeseni četiri je puta tresao mrežu u dresu Čelika.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 12. siječanj 2011. 10:07

Senijad Ibričić je u Hajduk došao 2008. godine, s četiri sezone “zakašnjenja”. U ljeto 2004. prošao je probu među Bijelima. Ali umjesto u Hajduku dokazivao se u Zagrebu, pa je iz Kranjčevićeve preselio na Poljud. Bijeli su posljednjih sezona malo pratili rad u susjednoj BiH, pa je mimo Hajduka prošao Zec, zatim i Alispahić, dva Bugojanca koji su se potvrdili u Šibeniku. Ali u trenutku kada nemaju novca za skupa pojačanja, kao u vrijeme stvaranja ŠDD-a, Bijeli se ponovno okreću tržištu susjedne države.

Adin Džafić je 21-godišnji napadač iz zeničkog Čelika i igrač mlade reprezentacije BiH, koji je zanimljiv Hajduku. Prošle sezone igrao je za Velež u čijem je dresu postigao 14 pogodaka u Premier ligi, a protekle jeseni četiri je puta tresao mrežu u dresu Čelika. Hajduk je zainteresiran za Džafića, ali Bijelima je već bio ponuđen i Jasmin Mešanović, 19-ogodišnjak iz tuzlanske Slobode, koji je prošle jeseni postigao 15 pogodaka u Premier ligi. Međutim, dok su u Hajduku vagali procjenu, Dinamo je doveo Mešanovića koji je u Maksimiru ovog ponedjeljka započeo trening.

Linker
24. rujan 2024 21:41