BOGATSTVO ZA MODRIĆA

Spursi od Chelseaja traže tri igrača! Mikel, Sturridge i Alex prema White Harte Laneu...

Redknapp već priprema Tottenhamove navijače na mogući izgled momčadi bez Luke Modrića, sa po jednim ili dva nova čovjeka u svakoj liniji
Piše: ArhivaObjavljeno: 10. srpanj 2011. 00:23

Naravno da nitko ne vjeruje da će Luka Modrić ostati u Tottenhamu do kraja prijelaznog roka, a u korist prelaska hrvatskoga nogometnog reprezentativca na Stamford Bridge “rade” i nesretni slučajevi poput obnovljene ozljede Essiena zbog koje je propustio i SP 2010. godine.

Stiže nova ponuda

Chelsea će, dakle, sigurno kupovati neku krupnu ribu za vezni red, a unatoč inzistiranju čelnika Spursa da Luka nije na prodaju na White Hart Lane će uskoro sletjeti poboljšana ponuda za motoričnog razigravača s obronaka Velebita, bolja od 22 milijuna funti.

No, kako to neće biti više od 30 milijuna, a ni približno svoti koja bi zadovoljila predsjednika Levyja i menadžera Redknappa, kojima treba golem transfer da pred navijačima opravdaju prodaju najboljeg i, prema dosadašnjim izjavama, ključnog igrača, nimalo slučajno u medijski eter nije puštena priča o mogućoj naknadi “u naturi”. U subotu su tako Engleskom zazvonila imena trojice igrača s rosera Villas-Boasa, koje bi u svojoj ergeli u zamjenu za 25-godišnjeg Zadranina rado vidio Harry Redknapp.

Tiha patnja Juan Mata

Prvi je engleski U-21 reprezentativac Daniel Sturridge, proljetos na posudbi (Bolton), drugi defenzivni vezni Obi Mikel, kojeg će se Chelsea teško riješiti poglavito kad nema Essiena, a treći brazilski stoper Allex (29). Nema teorije da Plavi pristanu na svu trojicu, ali jednoga bi dali, keš dodali...

Istodobno Redknapp ne bi imao ništa protiv prodaje Palaciosa, Lennona i Kranjčara jer mu treba gotovina za kupnju Juana Mate (25,000.000) iz Valencije. Novi sastav bi glasio: Friedel; Walker (Ćorluka), Dawson, Alex, A. Ekotto; Mata, Mikel, Sandro, Bale; Van der Vaart; Sturridge (Crouch).

Linker
25. rujan 2024 02:23