AFP
ENGLESKI MEDIJI TVRDE

Harry se 'predao' i odlučio pustiti Modrića za 35 milijuna funti, Levy ne želi ni čuti

Znam da ga predsjednik Levy ne bi dao ni za koji novac, no Harry sada shvaća da neće biti dobro imati nesretnog Modrića u svlačionici, istakno je izvor s White Hart Linea
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 11. srpanj 2011. 16:40

Četrdeset milijuna eura ili 35 milijuna funti cifra je za koju bi u Tottenhamu pristali pustiti svog ponajboljeg nogometaša, hrvatskog veznjaka Luku Modrića...

Za britansko izdanje Goal.coma to je, barem kad je u pitanju menadžer momčadi Harry Redknapp, dao naslutiti neimenovani izvor iz kluba.

- Što se tiče Harryja, on bi Modrića prodao samo u slučaju minimalne ponude od 35 milijuna funti. Znam da ga predsjednik Levy ne bi dao ni za koji novac, no Harry sada shvaća da neće biti dobro imati nesretnog Modrića u svlačionici – istakno je izvor.

Oglasio se i legendarni nogometaš kluba Gary Mabbutt, koji je u razgovoru za radijsku postaju Talk Sport rekao:

- Zadržavati nezadovoljnog igrača u momčadi moglo bi se pokazati kontraproduktivnim. Nezadovoljstvo s takvog Modrića samo će se transferirati na ostatak momčadi. Ne bude li poboljšanja situacije, predsjednik će morati donijeti odluku koja će biti najbolja za klub – rekao je Mabbutt misleći na prodaju.

Linker
24. rujan 2024 18:21