Naslov na Marci

 MARCA SCREENSHOT
REAKCIJE NAKON DEBAKLA

Noćna mora tek je počela, javnost bjesni zbog jednog poteza Enriquea: ‘Umrli smo kao u Rusiji!‘

Španjolskim se nogometašima, kako veli jedan novinski napis, o glavu obila igra s tisuću dodavanja.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 06. prosinac 2022. 19:54

"Fijasko Španjolske, Maroko nas šalje kući", naslov je Marce, a konkurentski AS bio je još brutalniji "Španjolska je umrla kao u Rusiji, igra od tisuću dodavanja razbila se o zid". Furija je Svjetsko prvenstvo otvorila furiozno (7:0 trijumfom protiv Kostarike), a to je ostala i jedina pobjeda Španjolaca u Kataru!? "Zbog te smo pobjede vjerovali kako smo kraljevi, a po po onome što smo vidjeli, bili samo prosjaci", nisu u tekstu AS-a štedjeli svoju reprezentaciju.

Nisu je štedjeli ni navijači, razvila se žustra polemika oko odluke izbornika Luisa Enriquea da već nakon sat vremena iz igre izvadi Gavija.

image

Naslov na AS-u

AS SCREENSHOT

Na terenu su, pak, španjolski nogometaši plakali u očaju, u raspucavanju kaznenih udaraca nisu niti jednom zabili. Promašaji Sarabije, Solera i Busquetsa koštali su ih četvrtfinala.

- Odlučivalo se na najokrutniji način, na jedanaesterce koji su nas opet skupo koštali. Pokušavali smo umoriti Marokance, naći rupe u njihovom bloku.. Nedostajalo nam je samo sreće u zadnjem dodavanju. Bit će ovo teška noć, ali morat ćemo se podići i iskoristiti iskustvo za naš nogomet - kazao je utučeni kapetan Busquets.

image

Naslov na Marci

MARCA SCREENSHOT

U 120 minuta utakmice Španjolci su tek jednom otpucali u okvir marokanskih vrata.

- U dva sata utakmice bili smo nadmoćni nad suparnikom, ali sve što sada kažem malo vrijedi jer nismo zabili gol. U jedanaestercima su Marokanci bili nadmoćni i to je ono što je doveo ih je do četvrtfinala. Nismo očekivali da ćemo biti eliminirani protiv Maroka, ali to je realnost i moramo ići kući, kazao je Unai Simón.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Kako igrati protiv Brazila? Koji bi igrač mogao dobiti Dalićev joker na toj utakmici ako dobije priliku? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja vezana za Vatrene i SP u Kataru pronađite u novom Mundocastu u kojem nam je u gostima bio trener Nikola Jurčević.

Linker
15. svibanj 2024 17:25