SuperFantasy HNL

 Sn
IGRAJ FANTASY SP 2022.

I fantasysti imaju svoje Svjetsko prvenstvo! Posloži svoju momčad, osvajaj fantasy bodove, pobjeđuj prijatelje...

U prvom kolu natjecanja možeš odabrati igrače iz uvodnih 8 utakmica svjetskog prvenstva
Piše: PROMOObjavljeno: 20. studeni 2022. 13:41

Sretan prvi dan Svjetskog prvenstva svima koji slave. Došao je i taj dan, koji su svi nogometni sladokusci dugo čekali. Počinje najveće globalno sportsko natjecanje - Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., koje se događa u poprilično čudnim okolnostima. Ali, bilo kako bilo pravi fantasysti su se pripremali tako da ih ni kuhano vino, upaljeno grijanje i niske temperature u domovini neće omesti da pobjede svoje prijatelje i osvoje bonuse u SuperSportske fantasyju.

Igramo se tijekom cijelog natjecanja i tebi smo omogućili više kola te mogućnost raznovrsnijeg odabira igrača prilikom slaganja tvoje fantasy momčadi. U prvom kolu natjecanja možeš odabrati igrače iz uvodnih 8 utakmica svjetskog prvenstva koje se igraju između protivnika u skupinama A, B, C i D.

image

SuperFantasy HNL

Sn

Ipak, otvaranje je danas u 17 sati kada prvi dvoboj igraju domaćin Katar i Ekvador. Mnogo iskusnih fantasysta moglo bi pričekati da dobije popis igrača koji će biti u prvih 11 u tom dvboboju kako bi u svoju momčad uvrstili neke ‘jeftinije’ majstore i tako sebi omogućili luksuz da im kapetan bude Messi ili neki drugi igrač vrhunske klase.

Bilo kako bilo, da ne duljimo - posloži svoju momčad, osvajaj fantasy bodove, pobjeđuj prijatelje i zaradi bonuse jer svako kolo dijelimo više od 12.000 kuna. Svoju SuperSportske fantasy momčad posloži ovdje i zaigraj jer i fantasysti imaju svoje Svjetsko prvenstvo!

Linker
28. travanj 2024 13:42