Bruno Marić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SUDAČKA ANALIZA by OPTIMA RENT

Bruno Marić: Zaboravit ćemo suca Orsata, on mora živjeti s ovom izvedbom, a mi ostajemo ponosni i sretni

Znam, ovo bi trebala biti analiza suđenja, ali ovo je ujedno i zahvala prije svega našim vitezovima iz Katara
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2022. 16:20

Dragi čitatelji SN, hvala vam za druženje i to što ste čitali moje analize na ovom SP-u. Trudio sam se svim srcem biti dosljedan, točan i pravičan, baš prema svima. Ponekad nije bilo lako, jer kada igra Hrvatska, srce je jače od razuma. Ali, unatoč emocijama, bili smo iskreni, bili smo stručni.

Danas, kada je bilo vidljivo da nemamo isti tretman kao Argentina, kada je razvidno da je sudac Orsato u najmanju ruku van forme, možemo biti ponosni. Uistinu ponosni, čak bih rekao i prkosni, jer cijeli svijet je vidio kako jedna mala nacija poput Hrvatske, unatoč negativnom rezultatu, ide po pobjedu. Svjesni smo da teško možemo promijeniti ishod, ali se odbijamo predati.

Predaja nije opcija za ovu Hrvatsku. Ova Hrvatska u subotu igra za treće mjesto, neće biti lako, jer smo prazni. Prazni smo zbog nepravde. Ali unatoč svemu, osjećam nevjerojatan ponos i poštovanje za sve naše dečke, koji su nas toliko razveselili i toliko napunili domoljubljem.

Znam, ovo bi trebala biti analiza suđenja, ali ovo je ujedno i zahvala prije svega našim vitezovima iz Katara i zahvala stručnom stoźeru koji nas je učinio ponosnim!

Zaboravit ćemo suca Orsata, on mora živjeti s ovom izvedbom, a mi nastavljamo živjeti ponosno i sretno. Samo Hrvatska!


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Za nas je finale u subotu". Tim je riječima Nikola Jurčević istaknuo važnost utakmice za treće mjesto na SP-u koje će Hrvatska igrati u subotu. Jučrević je i analizirao sve događaje s utakmice protiv Argentine, a što je rekao o greškama koje su Vatreni radili pogledajte u Mundocastu:

Linker
23. lipanj 2024 16:16